Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Megsértődnének a rokonaink?

Megsértődnének a rokonaink?

Figyelt kérdés

Tavaly jöttem össze párommal, akkor még természetes volt, hogy Szenteste a tesójáékhoz mentünk, elmentünk a templomba megnézni a lányok előadását, társasoztunk, ebédeltünk, hazamentünk. Másnap mentünk nagyimékhoz ahol anyáék is ott voltak. A karácsony viszont párom munkabeosztásától függ. Idén nappalos lesz Szenteste, 25én éjszakás.

Keresztlányom biztos ki fogja "sírni", hogy hozzájuk menjünk miután végez először én is arra gondoltam, hogy aludjunk ott, másnap meg lemegyünk nagyimékhoz mielőtt éjszakára megy, de párom nélkül nem akarok karácsonyozni, tudom, hogy estig úgy se várnának rá nagyimék - mert addig ott lennék - az ebéddel, szegény meg nem akarom, hogy külön egyen. Ezért arra gondoltam, mivel amúgy is jön a baba és már egy család vagyunk, hogy Szenteste szeretnék hármasban ünnepelni. Úgy, hogy megfőzöm az ünnepi menüt, amíg dolgozik, aztán mire hazaér, kellemes karácsonyi zene fogadja, meleg vacsora, feldíszített ház. Másnap mennénk nagyimékhoz, hogy ott is ünnepeljünk, aztán ő menne éjszakára én meg ott aludnék anyáéknál úgyis egy lépcsőháznyira laknak. Harmadnap pedig sógoromékhoz mennénk. Megsértődnének vajon? Azért gondoltam ezt így ki, mert annyira szeretnék a kis családommal ünnepelni és nem rohanni Szenteste sehova másnap pedig nem az én családomat részesíteném előnyben csak nem akarom mamát azzal fárasztani, hogy főzzön harmadnap is külön. Azt tudom, hogy sógornőm mindig főz, mert ő bedob egy őzet, kecskét vagy valamit a sütőbe és megsül. Felrakja a húslevest főni, az olajsütőben megsül a rántott husi. Szeretném kiélvezni az első úgymond tényleg közös karácsonyt. Szerintetek megharagudnának?

2016. nov. 13. 14:16
 1/1 anonim ***** válasza:
Én nem haragudnék meg ahelyükben,de remélem tudod h itt kevés esélye van annak h bárki ismeri a rokonaidat,így nem tölünk kéne várni h szerintünk megharagudnak-e!Te rokonaid
2016. nov. 13. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!