Hivda911et kérdése:
Mit kérjek karácsonyra? 14/L
Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy mit kérjek karácsonyra ugyanis tényleg semmi ötletem nincsen.
Szinte mindenem megvan amire szükségem van.
Jógázni,énekelni szoktam mint hobbi.
Könyvet a nagyszüleim/keresztszüleim szoktak adni,így fogalmam sincs mit kérhetnék a szüleimtől.
14/L
2016. nov. 12. 12:50
1/9 anonim válasza:
Ha mindened megvan, akkor megmondod nekik, hogy nincs semmire szükséged és elég ha meglepnek valami aprósággal.
3/9 anonim válasza:
Szerintem inkább egy közösen eltöltött program vagy utazás lenne a legjobb.
4/9 anonim válasza:
Az első válaszolóval, egyetértve, mond meg nekik, hogy nincs semmire szükséged, valami aprósággal meglephetnek, annyival kiegészítve hogyha jövőben, szükséged lenne költségesebb dologra, akkor legyen az a te kis késői karácsonyi ajándékod. :D
5/9 anonim válasza:
Kérj valami finom süteményt a szüleidtől. Tudnak sütni?
6/9 A kérdező kommentje:
Cukrászok a szüleim
2016. nov. 12. 16:03
7/9 anonim válasza:
Vagy megnéztek valamit a színházban előtte vagy utána.
8/9 anonim válasza:
Én már évek óta egy bizonyos összeget kapok karácsonyra, amit arra költök el, amire szeretném.
Általában vagy az ünnepek előtt vagy után elmegyünk bevásárolni, és akkor elköltöm a karácsonyi pénzt. :)
De nem muszáj mindet... Félre is lehet azt tenni.
17L
9/9 anonim válasza:
Jógabérlet, koncertjegy, ha a hobbinál maradunk. vagy próbálj kicsit távolabb gondolkodni, mi tetszene, programajánlatokat böngészni, mi érdekelne, vagy írj kulcsszavakat a keresőbe, hátha kidob egy jó ötletet, akár program, akár tárgy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!