Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit kérjek karácsonyra?

Mit kérjek karácsonyra?

Figyelt kérdés

Igazábol nem olyan nagy ajándékon gondolkodtam a nyáron volt a szülinapom és kaptam egy uj telót ugyhogy azt nem kérek de nem tudom h mit kérjek

olyanra gondoltam azért ami nem is olyan amit megtudok venni magamnak hanem olyan amit nem nagyon de nem akarok olyan full drágát..

van ötletetek??

L

2016. okt. 1. 19:27
 1/7 anonim ***** válasza:
pénzt
2016. okt. 1. 19:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Világbékét
2016. okt. 1. 20:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szeretetet,zoknit az karácsonykor kihagyhatatlan :D
2016. okt. 1. 21:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Miért kéne kérned bármit? Ha tényleg szeretnél valamit megkapni, akkor tudnád magadtól, hogy mi az. Ha meg nincs semmi ilyesmi, akkor legalább most az egyszer próbáld ki, hogy milyen az, ha nem a tárgyakról szól a karácsony, nem arról, hogy mit kapsz, hanem arról, hogy mit adsz.
2016. okt. 1. 22:54
 5/7 Vadkorte81 válasza:
Draga?????A koboldok ingyen elkeszitik telaponak nem?Amugy meg kerni kerhetsz barmit-max nem kapod meg....
2016. okt. 6. 13:35
 6/7 anonim ***** válasza:
ne kérj semmit :^) én se szoktam, úgy érzem mindenem megvan ami csak kellene... vagy legalábbis, most nagyon szeretnék egy ukulelét. Évek óta először akarok valamit szülinapomra :D
2016. okt. 14. 18:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Semmit! A legjobb a meglepetés! :)
2016. okt. 15. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!