Mit kérjek karácsonyra? 13 vagyok lány.
Figyelt kérdés
Tudom, hogy még kissé korai, de anyáék már most kérdezték. Szeretek dekorálni, kreatívkodni. Gondoltam egy új telora, de mivel nemrég csináltattam a mostanit, így inkább nem azt kérek. Ruhákat nem szeretnék, mert novemberben lesz a születésnapom, és akkor szoktam kapni, és venni is.2016. szept. 28. 19:46
1/13 anonim válasza:
Világbékét és az éhezés megszüntetését Vivike.
4/13 anonim válasza:
iphone 7, körömlakk, cicanadrág, airmax cipő
7/13 anonim válasza:
Miért nem kérsz kreatívkodáshoz szükséges dolgokat?:) Akril festék, ilyen-olyan színes karton, filc, üvegfesték, ecsetkészletet. Nézelődj a neten, hátha meglátsz valamit, amit szívesen elkészítenél (ősz van, csomó őszi dekor tippet találhatsz, de akár a téli díszeket is elkezdheted).
9/13 anonim válasza:
Ha annyira kreatív vagy, akkor csak ki tudsz találni valamit. De tudod mit? Leszek most én helyetted kreatív és írok pár lehetőséget: bojler, zsebmelegítő, vonatkerékpumpa, cigánykártya, cornish rex macska/kínai kopaszkutya(ízlés dolga, cicás vagy kutyás vagy-e), egy vödör kopi luwak kávé, limp bizkit cd-k, Szodoma 120 napja DVD(vagy esetleg könyv, ha szeretsz olvasni), selfie bot, vibrátor, egy doboz 100-as szög, két hetes észak-koreai nyaralás, hatástalanított Mosin Nagant, tetováló készlet, UV lámpa... stb. Na, ez elég kreatív, nem?
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. :) Az utolsónak üzenem, hogy még csak 13 vagyok
2016. okt. 10. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!