Mit adjak illetve mit kérjek karácsonyra?
Kicsit korai, de a kedvenc ünnepem a karácsony és anyukám pont tegnap mondta, hogy gondolkodjak el azon, hogy mit szeretnék. Adni is nagyon szeretek amellett, hogy én kapok valamit.
Nos, akiknek ajándékot akarok adni, az anyukám, apukám, anya barátja és apa barátnője (elválltak a szüleim). Anya barátjának és apa barátnőjének csak kis dolgot akarok.
Apa: nagyon figyel az egészségére, nem eszik cukros kajákat és vegán (neki csak étcsoki jöhet szóba). Ha nem dolgozik, a szabaidejében jógázni szokott, de azt szinte minden nap és magát a jógás életmódot is szereti és folytatja, emellett ha van ideje szeret utazgatni vagy kirándulni külföldre vagy belföldre. Szereti a bicikliket, motorokat, autókat főleg a régieket.
Apa barátnője: Szeret énekelni, tàncolni, jógàzni, futni, kirándulni. Általánosságban nőiesen öltözködik, hord ékszereket, festi a körmét, sminkeli magát.
Anya barátja: Igazából mindene megvan, mivel elég gazdag. Imádja az édességeket ezért csokikat fogok neki venni, de ezen kívül még egy kis apróság kéne. A szabadidejében sportol, főként fut vagy golfozik.
Anyukámnak vannak ötleteim, hogy mit vegyek.
Magamról: Szeretek olvasni, de minden könyvem megvan ami érdekelt vagy el szerettem volna olvasni. Szeretem a ruhákat, csak az a baj, hogyha nem próbálom meg őket akkor sosem jók rám, ezt onnan tudom, hogy nagymamám mindig ruhákat vett és egyik sem volt jó rám meg nem is tetszettek igazán. Szeretem a sminkeket is és az ékszereket is. Szeretem a papír-írószereket. Szeretek énekelni, zenét hallgatni.
Jelenleg egy iphone5-öm van, amit én vettem a zsebpénzemből használtan, nálam kicsit több, mint egy éve van de amúgy a készülék lehet 4 éves. Még működik. Bizonytalan vagyok, mert nagyon tetszik az iphone 6 vagy a 6s, de arra nem lenne nekem pénzem, de félek hogyha olyat kérnék akkor a szüleim kiakadnának hogy mit képzelek magamról. Szerintetek egy próbát megér? Nem vagyunk szegények, ki tudjuk fizetni, de dúsgazdagok sem vagyunk.
Ti mit kértek, minek örülnétek lányok?
14/l
Szia! Én is 14/L vagyok, megpróbálok segíteni, de ne haragudj, csak 'részletekben' tudom elküldeni, mert megbolondult a telefonom, és nem enged hosszú választ írni. :(
Szóval kezdjük:
Szerintem ha a régi teló működik, fölösleges a 'divat' miatt újat kérni.
Bocsi a sok válasz miatt, de azért remélem hasznos volt belőle valami.
Előre is boldog karácsonyt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!