Hölgyek örülnétek e háztartási gépnek karácsonyra meglepetésként, és ha igen konkrétan minek? Pl: tűzhely, mosógép, mosogatógép. Stb. Ha lehet márkát is írjatok, illetve szint!
Én mosogatógépnek örülnék, egyébként is tervezem, hogy veszem. A márkája mindegy, csak jól menjen :) Színben fekete illik a konyhámhoz, úgyhogy az. De mindenkinek az, ami passzol.
Egyébként szerintem minden nő örülne neki, kérdés, hogy mire van szüksége? Pl. ha régi a sütő vagy a mosógép, akkor nyilván nagyon boldog lenne, ha kapna egy újat :)
Még a karácsonyi ajándék is a munkára emlékeztessen? Arra, hogy mit össze robotolok egész évben?
Parfüm, színházjegy, egy wellness hétvége. Na az ajándék!
minden vágyam mosogatógép,de kicsi az albis konyhám.
Tűzhely is lerobbant de kicseréltetni nem akarom,mert albérlet nem egy örök dolog.
Én egy új fritőznek örülnék ( jó a mostani csak már olyan ragacsos lemoshatatlan,meg hát régi),botmixwernek is örülnék,egy új mosógépnek is örülnék mert a régi ami még csak 2 éves igaz.néha meghülyül.
Ennyi :))
Márka mindegy,nekem az sose számított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!