Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Tényleg pedofil dolog, ha a...

Tényleg pedofil dolog, ha a Télapó az ölébe ülteti a gyereket?

Figyelt kérdés

Amerikában az a szokás, hogy a Télapó a plázában várja a gyerekeket, akik az ölébe (vagy inkább a combjára) ülnek. A magyarok is átvették ezt a szokást, aminek sokan nem örültek. Egyesek szerint ez pedofilos.

Mit gondoltok erről? Tényleg pedofilos? Nem találtam ilyet a neten. Hallásból hallottam ezt.

Komoly válaszokat kérek, köszönöm!

2016. nov. 11. 15:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Már az is pedofil ha oda megy a gyerekekhez.
2016. nov. 12. 05:47
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Az a pedofil, akinek egyáltalán ilyesmi eszébe jut!!!

Normális embernek nem a szex ugrik be arról, ha egy gyereket lát egy felnőtt ölében ülni! Akit ez erre emlékeztet, az biztos folyton ilyeneken gondolkozik, mert másképp fel sem merülne benne az ötlet!

30/N

2016. nov. 12. 08:37
 13/15 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem nem pedofil dolog, de az tény, hogy én gyerekként nem ültem bele akármilyen jöttment ölébe, és amikor apámat megláttam télapónak öltözve, bőgni kezdtem. :D :D
2016. nov. 12. 13:58
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha a Mikulásnak öltözött bácsi pedofil és azért ülteti a gyereket az ölébe, mert őt szexuális izgatja, akkor "pedofilos".

Ha egy kedves öreg Mikulásnak öltözött bácsi, azért ülteti a gyereket az ölébe, hogy a gyerektől megkérdezze, mit szeretne karácsonyra, és örömet okozzon a Télapóban még hívő kicsiknek, akkor nem "pedofilos".

A pedofil az a ruhától és az alkalomtól függetlenül beteg ember. Tehát alapvetően csak azért nem zárható ki, hogy valaki pedofil, mert Mikulásnak van öltözve, de nem is lehet megvádolni senkit azzal, hogy biztos pedofil, csak mert az ölébe ültette a gyereket.

2016. nov. 14. 17:53
 15/15 anonim válasza:
a 62%-os vagyok a beteges gondolatot a kérdésre értettem !
2016. nov. 17. 04:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!