Kamaszok! Idén mit kaptatok karácsonyra?
Figyelt kérdés
2015. dec. 31. 07:16
11/27 anonim válasza:
Sziasztok!!AZ enyémet semmi sem űbereli :egy mifán terem a matematika című könyvet...😪 komolyan ..minden vágyam volt
12/27 anonim válasza:
babzsákfotel,2 könyv(Az égi palota,A másik palota),tea,illatgyertya(vaníliás),pénz,csoki,gyümölcs
13/27 anonim válasza:
Milyen gazdag családja van itt mindenkinek. :) Én telefontokot kaptam,fejhallgatót és pénzt. :)
14/27 anonim válasza:
Babzsákfotelt, könyveket, falmatricát, ruhákat, sícuccokat (ruhák pl. dzseki, aláöltöző, kesztyű stb.)
15/27 anonim válasza:
Nagyon sok szeretetet! <3
Ebook olvasót, pizsit, illatgyertyát :)
16/27 anonim válasza:
Semmit. A szüleim szerint megvan mindenem, és az ünnepekhez kötött ajándékozás gyerekeknek való. Pedig jól esett volna akármi, csak gondoltak volna rám...
18L
17/27 anonim válasza:
Köntöst, mamuszt, fülbevalót, sapkát, könyvet, pulcsit.
18/27 anonim válasza:
Szia! Én könyvet, bögréket, nyakláncot, karkötőt,fülbevalót, tabletet (vagyis a pénzt, amiből majd veszek egyet), cipőt, csokit ^^, ruhákat.
19/27 anonim válasza:
12. válaszoló vagyok,kifelejtettem:2 pulcsit
20/27 anonim válasza:
iPfone6 telefont a szüleimtől. Rokonságtól pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!