Lejárt szavatosságú csokit kaptam a húgomtól karácsonyra. Mit szóltok?
Én nem értem hogyha már egyszer gondolt rád akkor miért nem ugrik be a boltba vesz egy csokit és azt adja oda. Nem teljesen m1 lett volna neki?+ Azzal gondolom nem lett volna olyan probléma hogy lejárt a szavatossága.
Értem én hogy ehető akkor is ha lejárt a szavatossága de mégis..ha már gondolok valakire akkor csinálok/veszek neki valami ajándékot nem otthonról valamelyik fiókból kiveszek valamit és "neszetessék".
Én találkoztam már kukacos csokival. Piros mogyorósban éldegéltek boldogan (bár lehet halottak voltak, kicsi voltam csak abban vagyok biztos, hogy iszonyatosan undorító volt), nem tudom létezik-e még az a csokoládé, de azóta nem voltam hajlandó olyat enni. A vicces az egészben, hogy az is ajándék volt. Jó szándékból adták és lejárva sem volt, csupán gyártás közben nem figyeltek eléggé.
Én a húgicának megmondanám, hogy máskor inkább hanyagoljuk az ajándékozást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!