Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Lejárt szavatosságú csokit...

Lejárt szavatosságú csokit kaptam a húgomtól karácsonyra. Mit szóltok?

Figyelt kérdés
ja meg egy 3 éve lejárt szavatosságú dezodort is melléje :D hahá de örülök :) a helyemben ti mit tennétek?

2015. dec. 25. 23:31
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
45%
én is találtam már kukacot ezer éve tárolt bontatlan csokiban, úgyhogy én el tudom hinni!
2015. dec. 26. 14:20
 22/26 anonim válasza:
100%

Én nem értem hogyha már egyszer gondolt rád akkor miért nem ugrik be a boltba vesz egy csokit és azt adja oda. Nem teljesen m1 lett volna neki?+ Azzal gondolom nem lett volna olyan probléma hogy lejárt a szavatossága.

Értem én hogy ehető akkor is ha lejárt a szavatossága de mégis..ha már gondolok valakire akkor csinálok/veszek neki valami ajándékot nem otthonról valamelyik fiókból kiveszek valamit és "neszetessék".

2015. dec. 26. 16:05
 23/26 anonim válasza:
54%
Utolsónál a pont! ㋡
2015. dec. 26. 16:33
 24/26 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el a válaszokat ,de attól függ hány éves a húgod ,milyen viszonyban vagy vele és megakarod-e bántani... Mert lehet hogy nem tudta hogy le van járva ,és csak örömet akart okozni neked ,hisz karácsonyra kaptad...
2015. dec. 26. 19:19
 25/26 anonim válasza:
77%
A csokit nem a legyek köpik be, hanem az ételmoly rágja meg,és rakja bele a petéit! Már Én is találtam csokiban kukacot! Kíváncsi lennék, hogy akik itt azt tanácsolták hogy örüljön az ajándéknak, azok mit szóltak volna, ha ők kapnak lejárt csokit? Én is azt tanítom a gyermekeimnek, hogy a gesztus számít, de azért tiszteljék meg a másikat azzal, hogy mem adnak szemétbe való ajándékot!
2015. dec. 26. 21:28
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Én találkoztam már kukacos csokival. Piros mogyorósban éldegéltek boldogan (bár lehet halottak voltak, kicsi voltam csak abban vagyok biztos, hogy iszonyatosan undorító volt), nem tudom létezik-e még az a csokoládé, de azóta nem voltam hajlandó olyat enni. A vicces az egészben, hogy az is ajándék volt. Jó szándékból adták és lejárva sem volt, csupán gyártás közben nem figyeltek eléggé.

Én a húgicának megmondanám, hogy máskor inkább hanyagoljuk az ajándékozást :)

2015. dec. 29. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!