Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit kaptatok karácsonyra?

Mit kaptatok karácsonyra?

Figyelt kérdés
2015. dec. 24. 19:23
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
87%

iphone 5s

meleg pizsi

és egy telefontok

te?:)

2015. dec. 24. 19:44
 2/24 anonim ***** válasza:
12%
Gondoltam hogy ilyen kapitalista ajándékok lesznek felsorolva. Én nem kaptam semmit, megbeszéltük hogy senki nem vesz senkinek semmit mert nem erről szól az ünnep. Ami kell azt megveszem a fizetésemből, de véletlenül sem ilyen ájfon szarságokat amiknek 2 év alatt nullázódik az értékük.
2015. dec. 24. 19:54
 3/24 anonim ***** válasza:
0%

Gyönyörű aranykarkötőt. Kb 45-50 e ft

15 e ft

8 e ft

Aztán ennyi :-(

2015. dec. 24. 20:08
 4/24 anonim válasza:
63%
3-as, a k. anyádat :D
2015. dec. 24. 20:33
 5/24 anonim ***** válasza:
80%

Egy PS4-et

Egy X6-os BMW-t

Egy Iphone-t

80.000 Huf

150.000 Huf

Gucci vásárlási utalvány...

Idén nem volt túl bőkezű a Jézuska :((((

És akkor most felébredünk :) Kaptam egy álló tükröt, ami azt a célt fogja szolgálni, hogy nem foglalom be tesóm elől a fürdőt, mikor készülök munkába, vagy bárhova máshova :) Ezen felül kaptam egy bakancsot meg egy táskát.

Ami a legnagyobb ajándék, az viszont az, hogy a családom végre együtt volt és beszélgettünk :) Idejét sem tudom mikor volt ilyen utoljára :))

2015. dec. 24. 20:38
 6/24 anonim ***** válasza:
79%
Lofas.zt
2015. dec. 24. 20:46
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

pulcsi, mert nem volt

karosszék, mert a másik 10 év alatt szétment

egy könyv.

2015. dec. 24. 20:46
 8/24 anonim ***** válasza:
90%
Egy új csizmát )a réginek már beázik az orra) és egy új táskát (a réginek el van szakadva a bélése és mindig elvesztettem benne a kulcsomat)
2015. dec. 24. 20:50
 9/24 anonim ***** válasza:

Első voltam. Akkor az ajándékok. :)

Plüssöket (2 db), 5 db könyv, Kreatív Hobbiból cuccokat, naplót házi kötéssel 😄, pizsamát, pihe-puha szőrös pulcsit, Minyonos pólót :D, egy textilfesték készletet (8 üveg festék, ecsetek), asztali alátétet, Harry Potter összes részét DVDn. De nehogy elkezdjétek a lepontozást, mert bár leírva soknak tűnik, de ezek kis apróságok, de hihetetlenül örültem nekik. Plusz én is adtam ajándékot mindenkinek. Anyum el is sírta magát, úgy megörült neki... :)

Meg még holnap megyünk nagyimhoz, azután pedig nagycsaládi Karácsony. :)

Kellemes Ünnepeket! :)

2015. dec. 24. 20:52
 10/24 anonim ***** válasza:
82%
munkavédelmi cipőt a munkahelyemre. ennyi. nem erről szól itt az ünnep, hanem hogy együtt legyen a család.
2015. dec. 24. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!