Mit kaptatok karácsonyra?
Figyelt kérdés
2015. dec. 24. 19:23
11/24 anonim válasza:
Jaj, bocsi, nem az első voltam, most írok először ide... Csak máshova is írtam és bemásoltam.
12/24 anonim válasza:
Főnököm nemrég hívott, hogy rám gondolt egy megüresedő vezetői hely betöltésére, barátnőmtől 10 db szex kupont amit az egész 2016-os évben beválthatok nála aztán tesómtól illatszereket, egyik barátomtól meg egy 1975-ös jugoszláv aknavetőt (bár nem működik)
13/24 anonim válasza:
#12-es: MÉg jó, hogy nem működik az aknavető. Az kéne még... :D
14/24 anonim válasza:
Nem akartam különösebben zárótűz alá venni semmit a közelben csak gondoltam szilveszterkor emelte volna az ünnep hangulatát...nah mindegy, így is örülök.
15/24 anonim válasza:
Iphone 5s telefontok (kb. 500 Ft)
Graceland hosszúszárú, oldalt díszcsatos csizma (kb. 9000 Ft)
Egyedi, kézzel varrt, macifűles sapka (kb. 4500 Ft)
Egyedi Afrikában készült shea vajas ében szappan (kb. 1200 Ft)
Két fülbevaló (kb. 500-800 Ft)
Pulóver, masnis kézmelegítő (kb. 5000 Ft)
16/24 anonim válasza:
Kissé szegény volt idén a Jézuska, úgy hogy csak Moncaot, herceggel együtt.
18/24 anonim válasza:
#5 Ó hogyne! Szerintem még egy üvegpalotát, benne egy szőke herceggel, szolgákkal, saját zarával...VAgy Chanellel.
Egy Dubai-utazást a családdal, (Ennek nem írom ide az árát, szerintem mindenki tisztába van vele)
Egy RESERVED-es utalványt (20.000 ft.)
19/24 anonim válasza:
Én csak 10 ezer Ft.-ot kaptam az idén.. :( 19/F
20/24 anonim válasza:
De a legjobb a barátnőm ajándéka volt.:3 ^^ :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!