Ti mit kaptatok karácsonyra?
Én azt kaptam, hogy együtt lehetek a családommal, és a szeretteimmel. És nekem nem is kell más.
Meglepni egymást pedig apróságokkal lepjük meg, vagy több hónapja vettük meg a szükséges dolgokat, mert pl. valami tönkrement és arra "fogjuk rá", hogy karácsonyra kaptuk.
Egyébként meg kinek mi a "hűdedrága". A fejhallgató is kerülhet 2000 Ft-ba, de akár 40000-be is...
Első: Sajnálom! Jobbulást! :)
Haramadik: Én is örültem, hogy végre együtt a család! Egyébként nyilván nem a leg "márkásabb" fejhallgatót kaptam meg, egy olyat kaptam, ami tökéletes zenehallgatásra és nem is túl drága. Egyébként a pontos árát nem tudom, nem szoktuk kérdezgetni egymást az árakról... :D
A többi válaszólónak: Köszi a választ!
Mindenkinek boldog újévet előre is! :)
szuper könyveket, illatszereket, édességeket,
mindennek nagyon örültem, és most is örülök
Kedves IQ bajnok lepontozó...
Most komoly? Csak az számít hasznos válasznak, aki felsorolja, hogy könyvet kapott, meg pénzt, meg lámpát?
És akinek nem telik rá, az meg nem hasznos? Mert annak örül, hogyha a családjával lehet, és nem szétszakítva tőlük több 100 meg 1000 km-re?
Hát akkor gratulálok... -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!