Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ti mit kaptatok karácsonyra?

Ti mit kaptatok karácsonyra?

Figyelt kérdés
Hi! Mi nem szoktunk ilyen "hűdedrága" ajándékokat venni (iPhone meg ilyenek...). Én idén pénzt és egy fejhallgatót kaptam. Mindegyiknek nagyon örültem! Ti mit kaptatok? :)

2014. dec. 30. 18:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%
idegbajt
2014. dec. 30. 18:38
 2/15 anonim ***** válasza:
64%
ja, meg húgyúti fertőzést
2014. dec. 30. 18:38
 3/15 anonim válasza:
62%

Én azt kaptam, hogy együtt lehetek a családommal, és a szeretteimmel. És nekem nem is kell más.

Meglepni egymást pedig apróságokkal lepjük meg, vagy több hónapja vettük meg a szükséges dolgokat, mert pl. valami tönkrement és arra "fogjuk rá", hogy karácsonyra kaptuk.

Egyébként meg kinek mi a "hűdedrága". A fejhallgató is kerülhet 2000 Ft-ba, de akár 40000-be is...

2014. dec. 30. 18:42
 4/15 anonim válasza:
100%
Illatszereket, nadrágot meg egy pulcsit. Nagyon örültem neki, de legnagyobb ajándék, hogy apukám is itthon lehetett velünk egész karácsonykor (nem kellett dolgoznia) 16/L
2014. dec. 30. 18:53
 5/15 anonim ***** válasza:
50%
Provident hitelt
2014. dec. 30. 18:55
 6/15 A kérdező kommentje:

Első: Sajnálom! Jobbulást! :)

Haramadik: Én is örültem, hogy végre együtt a család! Egyébként nyilván nem a leg "márkásabb" fejhallgatót kaptam meg, egy olyat kaptam, ami tökéletes zenehallgatásra és nem is túl drága. Egyébként a pontos árát nem tudom, nem szoktuk kérdezgetni egymást az árakról... :D

A többi válaszólónak: Köszi a választ!

Mindenkinek boldog újévet előre is! :)

2014. dec. 30. 19:37
 7/15 horbeni ***** válasza:

szuper könyveket, illatszereket, édességeket,

mindennek nagyon örültem, és most is örülök

2014. dec. 30. 21:28
 8/15 aries 2 válasza:
Névvel ellátott zoknit, tusfürdőt, arcszeszt, édességeket.
2014. dec. 31. 11:08
 9/15 anonim ***** válasza:
Könyvet, lámpát, ruhákat.
2014. dec. 31. 12:55
 10/15 anonim válasza:
41%

Kedves IQ bajnok lepontozó...

Most komoly? Csak az számít hasznos válasznak, aki felsorolja, hogy könyvet kapott, meg pénzt, meg lámpát?

És akinek nem telik rá, az meg nem hasznos? Mert annak örül, hogyha a családjával lehet, és nem szétszakítva tőlük több 100 meg 1000 km-re?

Hát akkor gratulálok... -.-"

2015. jan. 5. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!