Ti mit kaptatok tavaly karácsonyra?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy gáz kérdés, de karácsonyi sorozatepizódokat néztem és elkapott a hangulat:D2014. okt. 5. 18:56
1/4 anonim válasza:
Apukámtól Iphone-t, anyától parfümöt és szájfényt, nagyszüleimtől ruhákat, dédimtől könyvet és sapka-sál készletet, keresztapámtól pénzt, ha jól emlékszek. Ja, meg az öcsém naplót ígért, de nem kaptam meg:D
2/4 anonim válasza:
Én inkább ilyen "apróság" féléket kaptam, nem nagy értékbeli dolgokat (pl.elektronikai)
Farmert, hosszú ujjút, sálat, parfümöt, fejhallgatót-fülhallgatót, rengeteg fülbevalót(imádom!), parfümöket, tusfürdő/spré csomagokat, smink csomagokat(arclemosó,alapozó,szemfesték stb), tömérdek mennyiségű édességet, pénzt. :)
3/4 anonim válasza:
Főleg illatszercsomagokat, de annyit, hogy tusfürdőt idén még nem kellett vennem :D
4/4 anonim válasza:
tésztagépet, kapszulás kávéfőzőt, konyhai munltifunkciós gépet, szerintem valami tusfürdős csomagot is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!