Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ti mit kaptatok idén karácsonyra?

Ti mit kaptatok idén karácsonyra?

Figyelt kérdés

Mi az aminek nagyon örültetek, és mi az aminek kevésbé? :)

... és így az utolsó napon - Boldog Karácsonyt!

2013. dec. 26. 09:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Én egy mobiltelefont, meg egy nadrágot kaptam a barátomtól. Vagyis a nadrág még úton van :) Mindkettőnek egyformán örültem, én mindennek örülök. :)

A családom Magyarországon van, de velük már nem is szokás egy ideje az ajándékozás. Na és Te? :)

Kellemes Ünnepeket!

2013. dec. 26. 11:21
 2/12 anonim ***** válasza:
hát nekem igazából nem kellett semmi, ezért pénzt adtak
2013. dec. 26. 11:41
 3/12 anonim ***** válasza:
Én egy táskát kértem, azt kaptam anyámtól és egy mamuszt. Testvéremtől egy karórát és egy fejhallgatót.
2013. dec. 26. 11:51
 4/12 anonim ***** válasza:
pizsamát,noteszt,pénzt,köntöst. Örültem mindennek. Köntöst már régóta szerettem volna! Mindennek nagyon örültem!
2013. dec. 26. 12:10
 5/12 anonim ***** válasza:
Tabletet és utalványt, örültem nekik! Kellemes ünnepeket!
2013. dec. 26. 12:37
 6/12 anonim válasza:

Hajvasaló, ilyen tusfürdőszett, ruhák, csokik, stb

mindegyiknek örültem

2013. dec. 26. 12:38
 7/12 anonim válasza:
Nekem a karácsonyi ajándékom egy kisbaba! mivel valamelyik nap tudtam meg hogy terhes vagyok !!:):):)
2013. dec. 26. 12:56
 8/12 anonim ***** válasza:
Akril festéket, Salvador Daliról szóló könyvet és egy fekete kommandós surranót kaptam.^^ Olajálló a talpa.*o* Azt nem tudom, hogy hasznát veszem-e valaha ennek a tulajdonságának, de sosem lehet tudni... Nagyon-nagyon örültem, hiszen ezeket szerettem volna. Jól eltalálták, hogy mire vágyik művészlelkem.:3
2013. dec. 26. 13:17
 9/12 A kérdező kommentje:

#7 Gratulálok!!! :))

Az jó, ha mindenkinek eltalálták :)

Én kaptam ruhákat (farmert, pólót, sálat.. ezt kértem), tisztálkodó szereket, sminket, parfümöt, édességeket, törölközőt amin a nevem van:)), asztali lámpát, a nagyszülőktől pedig pénzt! :)

Mindennek nagyon örültem, olyan jól eltalálták, hogy miket szeretek! :)

2013. dec. 26. 13:58
 10/12 anonim válasza:
nadrágokat, trikókat, 1 pár cipőt, mamuszt, 2 körömlakkot, karkötőt, gumicukrot, társasjátékot fürdőszivacsot és hablabdát :)
2013. dec. 26. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!