Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ti mit kaptatok karácsonyra?

Ti mit kaptatok karácsonyra?

Figyelt kérdés
Hi! Mi nem szoktunk ilyen "hűdedrága" ajándékokat venni (iPhone meg ilyenek...). Én idén pénzt és egy fejhallgatót kaptam. Mindegyiknek nagyon örültem! Ti mit kaptatok? :)

2014. dec. 30. 18:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én vagyok, aki lámpát írtam, és csak azért írok, mert remélem, az utolsó csak példának mondta, mert én nem pontoztam le/fel senkit. de én sem értem, hogy lehet itt bármelyik válasz haszontalan.
2015. jan. 6. 01:59
 12/15 anonim válasza:

Nem személyeskedni akartam, dehogy. Próbáltam mindenkitől szedni, hogy tényleg ne személyes legyen, de sorry, hogyha így hatott.

Szóval nem, nem személyeskedésnek mondtam, csak példának hoztam fel, hogy ez azért durva, hogy a mai világban ennyire a pénz és a pénzért vett ajándékok a menők és ez a divat, hogy csak az a jó, ami pénzbe kerül. :/

2015. jan. 6. 11:13
 13/15 anonim ***** válasza:
Akkor jó, akkor csak félreértettem. Mondjuk az ilyen válaszok, hogy "idegbajt" tényleg nem a legbölcsebbek.
2015. jan. 6. 17:11
 14/15 anonim válasza:
Én csak annyit hogy imádhatom a családomat és csak ez számít!! :) kaptam ajándékot is de ez nem számít
2015. jan. 12. 20:50
 15/15 anonim válasza:
Szep emlekeket.(Egyutt enekeltunk.)Meg 1csomo konyvet.
2015. máj. 5. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!