Anyukamtol kaptam egy ajandekot karacsonyra, volt mar egy pont olyanom igy megmondtam h nem kell. Mondta h adjam vissza, odaadja valakinek en visszadobtam es igy nagyon megbantottam hisz szeretetbol adta. Beszelni nem akar velem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2015. dec. 24. 21:41
2/14 anonim válasza:
hát jó van paraszt voltál. Kérj bocsánatot.
3/14 A kérdező kommentje:
de nem akar beszelni velem megse hallgat.
2015. dec. 24. 21:49
4/14 anonim válasza:
Meg is érdemled, bunkó voltál...
5/14 anonim válasza:
1) Képzeld magad az ő helyébe.
2) Az isten szerelmére! Ő az Anyád! Már most el akarod ásni a kapcsolatot vele?
3) Most neki ez rossz. Azon gondolkodik, hol cseszte el a neveltetésed. Valószínű nagy törést jelentett ez neki, hogy ezért gürcölt. Harcolj azért, hogy elnyerd a bocsánatát! (Vagy magadra maradtál.)
6/14 A kérdező kommentje:
mostmar megbantam de nemtudok mit csinalni..hogy tegyem jova egyaltalan jova lehet tenni?
2015. dec. 24. 21:57
7/14 anonim válasza:
Remélem az én gyerekem nem lesz ilyen... hát jól elszúrtad. Hagyd hogy lehiggadjon, majd holnap próbálkozz, bár gondolom retteneteset csalódott benned, és magát ostorozza hogy miért vagy vele ilyen gonosz.
8/14 anonim válasza:
Egyelőre húzd meg magad, igyekezz kérés nélkül a háztartásban segíteni, a szobádat gyönyörűen rendberakni stb. Ha nem békül meg, hétfőn sipirc a virágárus és egy szál virággal elé állni és elmondani, hogy sajnálod az egészet.
9/14 anonim válasza:
Nem vagy kispályás. Sokat kell még tanulnod az életről, az emberi értékekről, szándékról, szeretetről, stb-ről. Ez egy jó kis "tanulópénz" most. Ilyet soha többet nem csinálsz, pláne nem a saját anyukáddal, de még apukáddal sem! Most már alvás, hátha holnap jobb lesz, a többit meg már leírták előttem.
10/14 anonim válasza:
Képzeld hány gyermeknek nem tetszik a kapott ajándék mégis jó pofát vágnak hozzá és nem hisztiznek.örülj hogy kaptál egyáltalán valamit.elnézést ha nyers voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!