Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit tegyek? Hogy magyarázhatná...

Transz kérdése:

Mit tegyek? Hogy magyarázhatnám meg?

Figyelt kérdés
Karácsonykor mint általában a családoknál van egy nagycsaládi ebéd/vacsora és én nagyon jól akartam kinézni és kitömtem a melltartóm ezzel nincs is akkora baj...csak hogy ülünk az asztalnál anya ült mellettem és egyszer csak odanézett és meglátta odanyúlt és megkérdezte h ez mi? és hangosan röhögött és persze mindenkinek leesett a dolog.. ezután beszaladtam kis idő után vissza mentem újra röhögtek.. aztán valahogy témát váltottunk és aznap már nem is esett róla szó. De ahogy ismerem anyát tuti beszélni szeretne róla és mit mondjak?
2015. dec. 25. 20:31
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Elég ronda dolog volt édesanyád tette. Megszégyeníteni a lányát mások előtt, nem igazán szerető anyai tett. ha beszélni akar majd róla, mondd csak el, hogy úgy érezted, a nagyobbnak látszó melleiddel sokkal csinosabb vagy.
2015. dec. 25. 21:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Jézusom, hogy tehet valaki ilyet a saját gyerekével? :/
2015. dec. 25. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!