Válaszolnátok a karácsonyi kérdéseimre?
1.Nálatok hogy tellik a 24.-e?
2.mit vettél a szüleidnek?
3.mi szokott a karácsonyi menü lenni?
4.25-26.-án mit csináltok?
1.: 24.-én reggel összepakolunk a párommal, autóba ülünk és elutazunk a szüleimhez, ott töltünk a 24-25-ét. Tehát utazás, érkezés, egész napos csevej, vidámság, evés-ivás, kártyázás, ajándékbontás, esti tévézés, kb. így telik a nap. :)
2.: Gasztroajándékokat készítettem, azt kapják. (Pl. likőr, lekvár, savanyúság, stb.)
3.: 24-én mindig halászlé van (bajai), kevés rántott hal és persze sok-sok süti. Utána mindig változó. :)
4.: 25-ét mindig a nagyszüleimnél töltjük, kb. ugyanúgy zajlik, mint a 24-e. 26-án pedig a párom családjához megyünk.
Huh hat az idei nekem jo es rossz Karacsony lesz.
Jo, mert iden szuletett a kisbabam, igy az elso karacsony vele.
Es rossz, mert egy hete halt meg apukam. :(
Ajandek: jatek a picinek, furdokopeny a ferjemnek, unokas naptar anyukamnak.
1.takaritunk,pakolunk mint az orult pedig mar minden tiszta:D.Anyukam foz,besegitunk neha tesommal de en meg ilyenkor az utolso ajandekokat :/plusz becsomizom oket.Kozben fat diszitek,altalaban az elejen egyedul mert apukam pakol,anya foz ,az ocsemnek meg csak nincs kedve,de a vegere mindig 4 en allunk ott es diszitjuk.5 ora korul jonnek a nagyszulok,egy nagybacsi,nagyneni es egy uncsiteso.6 korul vacsi aztan eneklunk es ajandekbontas.
2.sima feher bogret,anyanak rairtam h mrs es egy csokos szaj,apanak pedig mr es egy bajusz
3.Szenteste boros csirke,hal,krumplipure,mindefele sali es rengeteg suti
4. 25-en az apai nagyszuloknel vagyunk szinten a nagybatyj,nagynrni es uncsitesoval
26-an az anyai nagyszuloknel a tobbi unokatesoval,olyankpr nagyjabol 25en vagyunk :)
Jo hosszi lett,boldog karacsonyt! 16/L
1: megyek a barátomhoz segíteni fát díszíteni, utána megyek haza eszek és alszok.
2: anyának kifestőt, apának bort
3: töltött káposzta mindig van, azon kívül random, moet liba lesz.
4: ugyanazt csinálom, mint a többi napon, annyi különbséggel, hogy többet eszek és ajándékozok.
1. nálunk még csak 23.-a van
2. semmit egyelőre, és ők se vettek nekem semmit
3. halászlé, rántott hal, mákos guba - ennyi, csak szűk családi körben ünneplünk hárman, ennél több kaja felesleges lenne, főleg, hogy én a halételekből nem is eszem
4. pihenünk, hálistennek nálunk ilyenkor nem szokás a rokonlátogatás. A szüleim szerintem elmennek a templomba is, de passz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!