Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Válaszolnátok a karácsonyi...

Válaszolnátok a karácsonyi kérdéseimre?

Figyelt kérdés

1.Nálatok hogy tellik a 24.-e?

2.mit vettél a szüleidnek?

3.mi szokott a karácsonyi menü lenni?

4.25-26.-án mit csináltok?

2015. dec. 23. 09:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

1. 11 éves koromig a nagyszüleimnél ebédeltünk, pár másik rokonnal együtt, aztán hazamentünk és ajándékoztunk otthon is. Aztán meghaltak a nagyszüleim, azóta pedig minden évben vacsizni megyünk az egyik rokon családhoz. Ajándékozás még mindig utána van.

2. Anyámnak pizsamát, apám külföldön él, így nem ajándékozunk. Egyébként csak kb 17 éves korom óta veszek ajándékokat.

3. Nálunk a karácsonyi menü az, amit 24-én este a rokonoknál eszünk. Nincs benne semmi "karácsonyi" egyébként, egy sima vacsi.

4. 25-én a vidéki rokonokat látogatjuk meg, 26-án én a barátomnál vagyok. Így a kaja kérdés megoldva, anyám sose főzött karácsonykor :)

2015. dec. 23. 09:11
 2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Kellemes ünnepeket!
2015. dec. 23. 09:14
 3/15 anonim válasza:
1.
2015. dec. 23. 09:18
 4/15 anonim válasza:

1. 24-én a testvéreimmel közösen fát díszítünk este ajándékozunk.

2. Apukámnak pénztárcát vettem (már régebben kinézte magának,csak sajnálta rá a pénzt), anyukám már nincsen.

3. Általában halászlé szokott lenni, a főétel mindig más.

4. 25-én mindenki oda megy ahova akar (barát/barátnő), 26-én a nagybátyámékhoz szoktunk menni.

17L

2015. dec. 23. 09:23
 5/15 A kérdező kommentje:

Neked is köszönöm a választ!

Sajnálom anyukád:(

Kellemes Ünnepeket!

2015. dec. 23. 09:28
 6/15 anonim ***** válasza:
70%

Az idei év más lesz sajnos, mint eddig, mert messzire költöztünk, azt írom le, ahogy most lesz:

1. A szüleimnél leszünk, átugrik anyósom, Hívtuk, hogy maradjon vacsira, de nincs kedve. Reggel közös fadíszítés, 5 körül ajándékozás, utána vacsi, játszunk, beszélgetünk.

2. Könyvet kapnak, még nem vettem meg.

3. Kétféle halászlé (nemzetközi a család), rántott hal. Én nem szeretem a halat, ezért főzök vörösboros vadragut.

4. 25-én apósomhoz megyünk, 26-án 50 fős családi ebéd lesz egy étteremben. A társaság felét még életemben nem láttam, nem én szerveztem a bulit. :)

2015. dec. 23. 09:30
 7/15 anonim ***** válasza:

1. Közösen szoktunk karácsonyfát díszíteni illetve a nappalit is "be szoktuk karácsonyosítani". Valamint anyukám főzni szokott.Este pedig ajándékozunk.

2. Apukám könyvutalványt kap, anyukám pedig egy kabátot.

3.Anyukám mindig szinte az egész napot a konyhában szokta tölteni és vagy húszféle különböző ételt szokott csinálni, aminek persze örülni szoktunk, de felesleges ennyi kaja és így ő sem tud pihenni. Idén egy étteremből rendelünk kaját, különböző húsokat, de azért itthon is készül majd valamilyen sütemény.

4. Meg szoktuk látogatni a rokonokat, de idén elutaznak, úgyhogy egyelöre nem tudom, hogy idén mi fog történni.

2015. dec. 23. 09:48
 8/15 anonim válasza:

Szia😃

24.en mi mindig nagy szuloknel,dedimamanal vagyunk,de csak igy a szuk csalad.Ott adjuk at az ajandekokat.De reggel feldiszitjuk itthon a fat es valamikor apatol itt kapjuk meg az ajandekokat.De ez valtozo foleg ha kozosen veszik az ajandekot.

En tesomnak egy hajbalzsamot vettem meg egy spayt.Anyumnak egy tusfurdot mivel nen nagyon ismerem:/

Apanak pedig nem tudtam semmi jot kitalalni mivel mar nagyon horgaszni se jar,olvasni nem olvas szoval neki vettem egy borotva habot egy dezodort es egy tusfurdot.(mindbol a kicsit markasabbat)

Unnepi menu kulonosebben nincs.

25.en,26.an Mindenki azt csinal amit akar ilyenkor altalaban haverokkal szoktam lenni.

14L

2015. dec. 23. 10:11
 9/15 anonim válasza:

1. 24-én négyesben vagyunk, férjemmel és a két gyerekkel

2. SZüleim már nem élnek

3. Én lazacot szoktam csinálni valami fini húsos levessel, anyósoméknál halászlé, + rengeteg egyéb hús, rántott hús, sült hús, saláták, köretek, aminek a felét se bírjuk megenni :-)

4. Anyósomékhoz megyünk és ott töltünk pár napot.

2015. dec. 23. 10:13
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

1, 24-én délután érunk haza a munkábol. a vacsorát kozos szoktuk elkésziteni. a fa már 2 hete áll (kulfoldon élunk, ez itt igy szokás, 26-án meg már le is bontják)

2, szuloknek - masszázsbérlet, tablet, forgoszék

3, a mostani karácsonyi menu - eloétel kacsamájas toast balzsamos-mézes hagymával, fustolt lazac, kaviár falatkák, kenyérbe tolott fuszeres hus, zoldségek szoszokkal, utána lesz tárkonyos husgomboc leves, toltottkáposzta, gesztenyével toltott pulyka, zoldséges-gesztenyés- gombás felfujttal, rizibizivel, lesz dios kalács még, karamellás krémes és isler.

4, 25-én megyunk anyosomhoz, 26-án pedig már munkanap van

2015. dec. 23. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!