Szülőknek anyóséknak ki mit vesz illetve ad ajándékot?
2. vagyok
Nem büdösek,de tusfürdőcsomag mindig van valami egyéb olcsóhoz. Ha nem fogják fel hogy értelmetlen az ajándékozás,akkor legalább olyat kapnak amit elhasználnak.
Semmivel nem rosszabb mint az hogy én minde évben sálat kapok,holott sosem hordok sálat, nem győzöm elajándékozni.
Anyósoméknak a férjem vesz ajándékot, a saját szüleimnek én. Mindenki a saját szüleit ismeri jobban, így tartjuk ezt jónak. Amúgy nagyon jó a viszonyunk.
Anyósom kozmetikai termékeket kap és dekorációt (nagyon szeret dekorálni), apósom blurayt és sálat. Az én édesapám bögrét és drágább bort, édesanyám ránctalanító krémet, sapkát-sálat és kozmetikai termékeket.
Igen örül, mert nemrég költözött és eléggé hiányos a konyhája, amit többször szóvá is tett. A kedvenc együttese van rajta amúgy.
De nekem kell ismernem a saját édesapámat szerintem, és tudni minek örül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!