Szülőknek anyóséknak ki mit vesz illetve ad ajándékot?
jo viszonyban vagyunk.
az anyukám él már csak, neki tabletet vettunk. anyosomnak pedig (o is egyedul maradt sajnos) egy forgoszéket (fonoki forgoszék vagy mi a neve..) illetve egy 5 alkalms masszázs bérletet kap.
Anyósnak akciós romantikus könyvet meg egy tusfürdőcsomagot. (2ezer a max amit rájuk költünk)
Apósnak övet és tusfürdőcsomagot.
Én szüleimmel nem ajándékozunk,felesleges.
Az egyik legjobb magyarországi bort (nem ilyen szar tokaji meg ilyenek) és egy minőségi csoki.
Jó a viszonyunk, bár ritkán találkozunk.
"Anyósnak """"""akciós""""""!!!!!!! romantikus könyvet"
na ezen jót nevettem :"D
Mivel szerencsére mindent meg tudnak, tudunk venni magunknak,ami kell akár évközben, így apróságot adunk és azt is kapunk.
Anyósom egy 10 alkalmas masszázs bérlelet kap,apu meg egy 5 db J-Press alsógatyát! :)
Sajnos több szülő már nincs.
Illetve mindkettő kap a két gyerekünkről műtermi fotókat.
Jó a viszony.
Anyuék mindent megvesznek maguknak év közben, és az ajándékozás fiatal felnőtt korom óta program, így velük elmegyünk színházba a városukban és beülünk egy étterembe, ez lesz 25-én. Így nem kell a szüleimnek főznie, amit nem igazán szeretnek amúgy sem.:)
Az anyósommal jóban vagyunk (apósommal nem), így amikor apósom dolgozik, anyósomat elvisszük moziba (imádja a Star Wars-ot) és délben lesz egy közös ebéd. Ez nem karácsonykor, mert aznap a férjem nővérénél gyűlik össze a család.
Tárgyi ajándékot egymásnak sem adunk, egy bécsi hétvégével ünnepeljük idén a karácsonyt.
28N, 36 F, 28 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!