Jó ez az ajándék neki? (többi lent)
szóval barátomnak karácsonyra gondoltam hogy egy zenekaros pólót adok,szerintetek ez jó ajándék?ti örülnétek neki?
illetve félek attól hogy ugye én most költök rá ő pedig lehet hogy csak egy csokit ad majd nekem,és az úgy kicsit ciki nem?
mert amúgy eddig pl hónap fordulókra soha nem adtunk egymásnak semmit mert azt mondta nem vagyunk meg együtt olyan sok ideje(ezt se értem hogy ha szeret akkor miért okozna neki gondot valami apróságot venni,de mindegy) meg szülinapomra is csak egy tábla csokit kaptam tőle. szóval szerintetek akkor lehet nekem is csak egy csokit kéne neki vennem karácsonyra? (mert az azért gáz lenne hogy én majdnem 6000 forintot költök rá ő meg rám 300at, meg amúgy nem akarom hogy nyomulósnak tartson emiatt) vagy esetleg valami más ajándék ötlet? vagy vélemény? :) (amugy én 18 barátom 19 éves)
1. Honapfordulot unnepelni (plane ajandekkal) dedos baromsag, mar elnezest.
2. En azt vennek neki, amit szeret, ha zenekaros polot, akkor azt (amugy csinaltathatsz is, ugy olcsobb, ha ennyire az anyagiakon van a hangsuly), nem erdekelne, mit kapok cserebe.. Nem azert adok valamit, hogy hasonlo ertekben kapjak vissza, hanem mert jolesik adni.
3. Ha hianyzik a figyelmesseg, beszelj vele. Lehet, hogy csak siman ultra bena es egyaltalan nem kreativ ajandekvasarlasban, ezert "tudja le" egy csokival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!