Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tartsam izgalmasan sokáig a kapcsolatunkat?
Azt akarom, hogy ne unjon meg, mindig meg tudjam lepni, és hogy mindig kiváncsi legyen. Tippeket kérnék erre, és pls s3ggarc válaszokat ne...
17F
Hát eléggé húzós ügy de én pl folyton elhívtam sétálni esetleg kirándulni.
Olykor elvittem egy tóhoz egy lepedőn heverészni és beszélgetni.
Mindíg tudtam a fontos napokat és megleptem olyankor nagyon is.
Állandóan lepd meg a kedvenc édességével ha kényes ha meg nem annyira akkor csak kérdezd meg, olykor-olykor séta közben hogy nincs e kedve inni valamit vagy enni mert a lányok biza elégé rendszertelenek evésben és néha séta közben éhesek csak nem valják be.
Állandóan keresd és érdeklődj utána ha meg gondja van probálj mindennél jobban segíteni neki had lássa a törekvésedet.
Mutasd meg neki hogy ő jobb mint a többi.
Amikor vele vagy vigyél be egy kis gyerekességet hogy megnevetesd de ne annyira gyerekest hanem csak egy kicsit vicceset :)
ha esetleg egy kicsit vad a fantáziája nem rosz dolog ha van perverz humorod bár azt nem mindenki tudja jól nekem pl jól állt nagyon is :3
Ha esetleg nagyon maga alatt van de iszonyatosan és beszélgettek és érzed hogy gond van akkor rohanj utána :)
Ne hagyd sosem hogy csendbe legyen mer az gond :P muszály gondolkodni és társalogni vagy el laposodik a hangulat és vmi szorakozást keres magának.
Minden héten legyél egy kicsit másabb egyik héten legyél kézfogás függő :) a másikon meg ölelgetős féle.
Hűha kicsit elgondolkodtató mit írjak még :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!