Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki ellenzi a kapcsolatunkat, mit tehetnék?
Rengetegen vannak a melegek/leszbikusok ellen, de nem értem teljesen, hogy miért. Van jó pár meleg ismerősöm és ha velük megyek valahova, akkor természetesen megbámulják őket, de istenem! Nem is ismerik őket! Sokan mondják, "ne ítélj a borítóról", ezt a "másoknál" is meglehetne tenni? Például: tegnap láttam két lányt kézen fogva sétálni egy plázában. Nem az jött le róluk, hogy "mégis mit képzelnek magukról" és "milyen példát mutatnak a kisgyerekeknek", nem, hanem, hogy látszik az öröm az arcukon. De igen, azt is bevallom, vannak nagyon durva esetek, amiket én sem tolerálok.
Na, akkor a kérdésre a válasz. Próbáld megbeszélni anyukádékkal. Valaki előttem mondta, hogy ez egy genetikai rendellenesség és ez igaz. De ez is olyan, mint az, ha van egy ikerpár a családban, akkor te is hordozod tovább ezeket a géneket. Nos, ugyanez van a melegekkel is. Szerintem kérdezd meg a szüleidtől, hogy kinek volt más nemi identitása a családban meg ülj le velük beszélgetni. Szerintem fontos lenne ha mindkettőtöknek ellenzik (vagy neki nem) leülni a családoknak és együtt megbeszélni ezt valahogy.
Lehet páran azt gondolták, hogy meleg/leszbi/biszex vagyok, hogy ennyire védem őket, de nem. 14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!