Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viva75 kérdése:
Mit adjak szülinapjára?
Figyelt kérdés
Nem sokára lesz szülinapja barátomnak, de nem tudom még, hogy mit adjak neki. Vízilabdázik, ezért valami ehhez kapcsolódóra gondoltam, csak sajnos ehhez a sportághoz nem-igen értek. Gondoltam valamilyen poénos alsóra, vagy esetleg pólóra. Saját kezűleg is szívesen készítenék neki valamit, ami maradandó. Valami édességet mindenképp szeretnék neki adni, mert imád enni. Valakinek valami jó ötlete? :D2015. okt. 28. 17:45
1/5 anonim válasza:
Csinálj neki érem alakú csokikat. :) Meg esetleg egy photoshoppal megszerkesztett képet ahogy ô áll az olimpián vagy ilyesmit és nyomtattasd ki plakát méretüre :D
18N
2/5 anonim válasza:
Sziveskés párna aminek a közepén van a szivben egy vizilabda. :D
4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :D szerintem a csokisat megcsinálom :D a plakátos is jó ötlet, de sajnos egyenlőre nem kivitelezhető, mert nem nagyon szereti, ha fotózva van és nincs rá megfelelő képem. Szívpárnás is tetszik ^^ Amúgy még szereti a hasát is nagyon szóval szerintem a túlélőcsomagjába teszem az éremcsokikat :D
2015. okt. 28. 21:26
5/5 anonim válasza:
vegyél neki vibrátort az elég maradandó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!