Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Milyen ajándékot adjak egy...

Milyen ajándékot adjak egy Végzet Ereklyéi és anime fannak a szülinapjára?

Figyelt kérdés
Könyvet nem vehetek, mert mndek megvan neki. Végzet Ereklyéihez hasonló kategóriában olvas, vagyis piros pöttyös könyvteket. Sok animet rajzol. Nemsokára szülinapja lesz, október végén és fogalmam sincs, hogy mit adjak neki. Segísetek légyszi!

2015. okt. 22. 19:39
 1/7 anonim válasza:
Olvas mangát? Milyen animéket szeret? Vannak Végzet Ereklyés cuccai a könyveken kívül? Olvasta már a Pokoli szerkezetek trilógiáját (ez a Végzet Ereklyéi egyik elő vagy mellék történet szála, én nagyon ajánlom :) ) Más vörös pöttyös könyveket is olvas/szeret? És ha igen, mik vannak meg neki vagy miket olvasott már?
2015. okt. 23. 12:45
 2/7 Lunariana válasza:

Van Pesten a mamutban teahaz, es ugy ket eve ott vettem animet. Nem tudom hogy meg mindig meg van e, de ha nincsen akkor bocsanat. Moszkva teren van.

A csokoladet nagyon sokan szeretik, ha csinalsz csokoladet szuro formaba az egyedi lesz. Esetle veszel egy orias alpesi milkat (natur), azt felolvasztod, keversz bele diot, es beleontod egy tesztaszuroba. Dios milka nincsen. Vagy csinalsz muffint azt nagyon sokan szeretik.

2015. okt. 23. 14:21
 3/7 anonim válasza:

nemtudom hány évesek vagytok, de írás alapján nem túl sok, szóval a neten rendelés kilőve. Én pl. rendelnék egy ilyet: [link]

amúgy pedig ha vörös pöttyös könyv, akkor csittcsitt sorozat, ha animében gondolkozol akkor ahhoz is lehet [link] itt nézelődni

2015. okt. 23. 21:33
 4/7 A kérdező kommentje:
Ez a nyaklánc jó ötlet, lehet megrendelem. Olvasott minden Cassandratól, meg a Lunexet, ilyenketet. Anime könyvet nem hiszem, hogy szeretne olvasni.
2015. okt. 25. 14:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Jol lehet olyan nakláncot venni?
2015. okt. 25. 14:22
 6/7 anonim válasza:
[link] itt nézelődnék a helyedben
2015. okt. 25. 17:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2015. okt. 25. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!