Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Nálatok hogy zajlik a december...

Nálatok hogy zajlik a december 24-e?

Figyelt kérdés
2015. dec. 7. 10:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Az utóbbi években már előtte 1-2 nappal feldíszítjük a fát. De korábban 24-én délelőtt csináltuk, illetve csináltam, mert az az én "feladatom".

Sütiket már előtte 1-2 nappal megsütjük. Így 24-re csak a főzés marad "feladatnak".

Estefelé szoktunk "ünnepi" vacsorázni. Utána ajándékozás. Utána megnézünk közösen valami jó filmet. Iszogatunk, beszélgetünk. Pihenünk.

2015. dec. 7. 11:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Szolgálatban leszek.
2015. dec. 7. 13:06
 3/3 anonim válasza:
Mivel szétesett a család, nem nagyon tudok nyilatkozni. A húgom anyámmal állít fát, én apával. Apának sokat sütök és főzök, estebéd csak az ajándékozás után szokott lenni. Iszunk egy kis bort, hálát adunk az égnek, h. nem fagyunk meg és van kajánk. Az ajándék többnyire annyi, hogy kinek mire van szüksége. A párom egyedül volt tavaly, most tán elkísér apuhoz, és akkor hármasban leszünk. Zserbót, bejglit, pogácsát mindenképpen készítek. Ezen felül esetleg egy vaníliás krémest v. egy adag hólabdát/kókuszgolyót csinálok. A töltött káposzta és a sült hús (mindenféle köretekkel) alapvetőek, meg a csontleves. De, a halászlé idén (is) kimarad. Én nem értek hozzá.
2015. dec. 7. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!