Mit vegyek apukámnak karácsonyra?
Figyelt kérdés
Fogalmam sincs mit vehetnék neki karácsonyra, úgyhogy remélem tudtok pár ötletet adni, nincs túl sok pénzem, de azért szeretnék valami olyasmit venni aminek tényleg örülne ami hát elég nehéz dolog nála.. szóval gondoltam valami pulcsira de az ízlését nehéz eltalálni, akkor parfümre de gagyit nem akarok, meg szereti az autókat van egy audi a4-esünk arra gondoltam, hogy arra valami matricát vagy fogalmam sincs valami nem túl drága dolgot, inni egyáltalán nem iszik semmit, csak a kóla, viszont a nagyon szép üvegű italokat gyűjti.. de azt meg úgyse hiszem h tudnék venni.. szóval ha van esetleg ötletetek segítsetek légyszi :)2015. nov. 29. 03:59
1/4 anonim válasza:
Szia!:) Nem tudom, hogy a mekibe lehet-e még kapni olyan kólát, ami ilyen nagyon szép üvegben van,de járj utána. Még az Arizona teát tudom ajánlani, mert igazán különleges íze van, és nagyon szép üvege :)
2/4 anonim válasza:
csinálj neki videomontázst a családról, karácsonyi zenéket keverj alá
3/4 A kérdező kommentje:
Hát kb az összes coca colás poharunk megvan :D
És az ilyen videomontázs dolgot nem hiszem h díjjazná :D de azért köszönöm
2015. nov. 29. 19:40
4/4 anonim válasza:
mozijegy/koncertjegy/színházjegy, ahova el tudnak menni anyukáddal közösen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!