Csá, emberek! Már DECEMBER van, de én még nem igazán tudom mit kérjek. Segíteni tudtok?
12 éves, hippi lány vagyok...
Van kutyám, gördeszkám, telcsim, tabom, békejeles cuccaim, kiscicám és számító gépet nem akarok!!! ÉRTELMES VÁLASZOKAT!!!!!!!! Kösziii ☮☮☮☮☮🎄
Körömlakk, ruha, telefontok, a kutyusnak/cicusnak játék, ha szeretsz rajzolni valami jó minőségű ceruza/festék készletet, cuki plüssállat, mamusz, valami kiegészítő a szobádba (poszter, falmatrica, égősor, babzsákfotel...stb.), fül/fejhallgató, jégkori/görkori, sapi-sál-kesztyű szett, napló, könyv, színház/mozi jegy, vásárlási utalvány a kedvenc üzletedbe, édesség, ha sportolsz ahhoz felszerelés, pénz, táska...
Rengeteg lehetőség van, de ha tényleg nem tudsz semmit kérni, mond meg a szüleidnek, hogy csak egy pici meglepit szeretnél. Vagy ne kérj semmit, csak örülj az együttlétnek, a szeretetnek, a finom vacsinak, a családoddal együtt töltött időnek!
Kellemes ünnepeket! :)
13 éves lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!