December 26-án mennyire van még karácsonyi hangulatotok?
Figyelt kérdés
2014. dec. 26. 12:38
2/18 anonim válasza:
Semennyire. Ez a karácsony most nagyon gáz volt.
3/18 anonim válasza:
Nekem nem igazán jött meg a hangulatom idén, pedig gyerekek is vannak:( Sok volt az anyagi gond, ami karácsony előtt helyreállt ugyan, mégis nyomasztott bennünket.
De összességében jól telik:)
4/18 anonim válasza:
Egész karácsonykor nem volt karácsonyi hangulat, de a legrosszabb hogy a szüleim most mennek nagyanyámhoz ahol nagy családi (kb 30 fő) összejövetel lesz. Már délelőtt 10 óta megy, hívogatnak is hogy menjek már, de nem hiszem hogy elindulok, mert nem érdekel.
5/18 anonim válasza:
erdekes, evek ota nekem is most eloszor nem volt karacsonyi hangulatom, meg 24-en este sem.. lehet mert olyan kint az ido mintha husvet lenne..
6/18 anonim válasza:
26.-án bennem még tombol a karácsonyi hangulat. :D
7/18 anonim válasza:
Persze, hogy ünnepi hangulatom van, ma van Jared Leto szülinapja! :D
8/18 anonim válasza:
Nem is volt. Kisgyerekkoromban volt ez az igazi, de most, hogy igazi tél sincs, kb. egy karácsonyi dolog se úgy jön. A tipikusan télinek vélt zenéim(nem a karácsonyi dalok, hanem pl. rockból olyan zene, amit mindig ilyentájt szerettem a legjobban hallgatni) sem hangzanak már úgy, és a rajzolásban sincs meg a varázs, amit ez az ünnep kölcsönzött régen neki
19/L
9/18 anonim válasza:
Semennyire.
Az évben nem is volt karácsonyi hangulatom.
10/18 anonim válasza:
Pont 1 hete beszéltük az ismerőseimmel, hogy a város hiába van így feldíszítve, stb, nincs meg a hangulat. Hiányzik a hó. Semmi ünnepi hangulata nem volt ennek az egésznek sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!