Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » December 26-án mennyire van...

December 26-án mennyire van még karácsonyi hangulatotok?

Figyelt kérdés
2014. dec. 26. 12:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Senennyire. Nekem a karácsony a 24-e.
2014. dec. 26. 18:51
 12/18 anonim ***** válasza:
Idén nem volt karácsonyi hangulatom. Most vagyok elsős a fősulin úgy elszaladt ez a félév, hogy észre se vettem hogy már karácsony van
2014. dec. 26. 19:08
 13/18 anonim ***** válasza:
Semennyire. 24-én volt egy kicsit, de már tegnapra se maradt belőle semmi. Pedig tavaly augusztustól decemberig karácsonyi zenéket hallgattam, most meg szinte semennyit...
2014. dec. 26. 19:24
 14/18 anonim válasza:
100%

Faluszerűségben lakok, inkább egy ilyen községnek mondanám, ilyenkor a közösségi házban is vannak karácsonyi programok, de a gyerekek kevesebben voltak mint tavaly, nem nőtték ki mert volt minden korosztálynak, nagyobbaknak forralt bor, szóval mindenkinek.

Egy évvel ezelőtt 24. én együtt karácsonyi zenéket hallgatva díszítettük a fát, akkor legalább hideg volt, mondjuk hogy volt feeling, de most..

A karácsonyi fára feldobáltuk amit kellett, a díszeket. A kakaós kalácsot és a mákos bejglit zabálom 3. napja, de már étvágyam sincs.

Spotifyon sem a Christmas album szól a fülhallgatóban, hanem az R&B és a Teen Party, ha mégis bekerül egy karácsonyi szám átugrom.

A karácsony nem ugyanolyan mint 2-3 éve, és ezt a hónak is köszönhetjük, vagyis pont annak hogy nincs.

Öcsém húgom és én a szobában rohadunk 3 napon keresztül, egy szem hó nem esik és nincs mit csinálni. Rokonokat már letudtuk 24. este, mivel ilyenkor mamámnál összegyűlünk és töltöttkáposztát zabálunk amíg bírunk, aztán persze a házi bejgli nem fogy, virslis papucs nem fogy, mama zabos hogy minek csinálta, mégis boldog mert ízlett mindenkinek a kápi.

Na majd jövőre.. hátha nem húsvétkor esik majd újra a hó és lesz feelingje a karácsonynak.

2014. dec. 26. 22:07
 15/18 anonim válasza:
*Bocsi lemaradt 16/F
2014. dec. 26. 22:08
 16/18 anonim ***** válasza:

Gyerekkoromba volt utoljara igaz karacsonyi hangulatom,azota se.Akkoriba ho is akadt pluszba...

Most mar olyan nap mint a tobbi szamomra,sajnos....

28/n

2014. dec. 27. 00:57
 17/18 anonim ***** válasza:
Azért még van -
2015. dec. 26. 12:00
 18/18 anonim válasza:
Mivel a nagy család mindig 26-án gyűlik össze ezért még ma is tart... bár annyira idén nem volt úgy általánosságban sem
2015. dec. 26. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!