15/L
Szerintem nagyon jó ötlet! Én biztosan örülnék neki! Hajráá!
2015. dec. 6. 11:16
Én őszintén szólva teszetoszának tartom az ilyesmit. Ha szereted, vállald fel és szóban mondd el neki, szemtől-szembe. Ne sunyi kis üzenetben, ahol nem kell félned a visszautasítástól. Az ilyen alamuszi viselkedést sosem bírtam.
2015. dec. 6. 11:33
szerintem szuper az ötleted :) drukkolok :) 30/N
2015. dec. 6. 11:47
4/11 A kérdező kommentje:
Első és harmadik köszönöm a biztatást! :)
Másodiknak meg üzenem hogy ez nem egy szerelmi vallomás lesz, hanem baráti szeretetet értek alatta :)
Ilyennek nem lehet nem örülni. Főleg, hogy barátok vagytok. Szerintem cuki gesztus, és értékelni fogja.
2015. dec. 6. 13:03
6/11 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm :) Csak ennyi kellett nekem. Mostmár csak azt kell kigondolnom hogy mit adok neki és mikor
Szerintem maradj a csokinál, a gesztus megvan és biztos örülni fog neki. A szép szavak nagyon cuki, de nyálas és marha egyértelmű, hogy nem baráti. Amennyiben nem érzed biztosnak, hogy viszonozza az érzéseid vagy nem szeretnél egy pofáraesést megkockáztatni, azt inkább hanyagold. Osztályban amúgy sem szerencsés az ilyesmi, főleg ha még sok időt kell együtt töltenetek.
Ha meg színt akarsz vallani, azt kicsit rámenősebben és konkrétabban tedd. Ez a barátkozós de azért "szercsi-lávcsi" dolog egyenes út a barátzónába. Aztán picsoghatsz, hogy milyen szívtelen a csaj, pedig csak te voltál mulya.
2015. dec. 6. 14:18
Előző komizóra reagálva: Szerintem kockáztass!:) Aki nem játszik, az nem is nyer!!;) Mérlegelj, nézd meg, mennyit venne el belőled egy esetleg pofáraesés, és mennyit adna, hogyha bejönne. Vagy inkább a pofáraesést zárd is ki; minek rágondolni? Szerintem amúgy innen egyébként sem lehet nagyot esni, úgyhogy megéri nekimenni ennek a dolognak. Ha csak barátként is, és nem több, akkoris szeret téged, és megmarad neked barátnak.
2015. dec. 6. 18:47
9/11 anonim válasza:
Szuper az ötleted! Szerintem nagyon szép gesztus! Szerencsés lehet a lány, hogy ilyen figyelmes vagy!!
Sok sikert és Kellemes Ünnepeket! :)
14/L
2015. dec. 6. 20:28
10/11 SenkiAlfonz2 válasza:
Én fiú vagyok DE: szerintem szép gesztus figyelj az elötem lévő "kockáztas" és az elöte lévő peszimistább illetőre én kicsit nyálasnak tartom de nem vagyok nő szakértő személytől függő mérlegely hogyha örülne ennek akkor neked jobban??? Sok sikert. (NE suli időben add neki szerintem és ha van esélyed várd meg a reakciót ha tudod ha nem legyél aktív utána [ez menni fog szerintem] MÉG EGYSZER SOK SIKERT!!!!
2015. dec. 6. 22:11
Kapcsolódó kérdések: