Vajon ideje lenni már karácsonyi ajándékot venni? Le vagyok maradva nagyon?
Nem vagy lemaradva. Am mennyi pénzt szánsz rá?
Én nagyanyámnak kerti törpét vettem, a másiknak meg köntöst és papucsot.
Női rokonoknak parfümöt. Lánytesónak pedig:b ementem a 100Ft-osb és bevásároltam szemcerkából, körömlakkból, lemosót hozzá és finom illatú testápolót mellé.
Ha valaki dohányzik, lehet kapni tök jó cigitartókat.
Egyébként én úgymszoktam, h ha sétállok és látok valamit és úgy gondolom, h valaki örülne neki akkor megveszem és elteszem. Nem úgy idulok el, h akkor most ajándékvásárlás.
Nem késtél le semmit szerintem.
Ha valami megteszik vedd meg,de kényszerből csak mert "ne legyen túl késő" szerintem még nem kell,mert ha pl. később megtetszik valami,és már vettél valamit akkor azt már nem biztos,hogy megveszed.
És különben is karácsony körül van rengeteg leértékelés meg karácsonyi vásárok is.
Ötleteim már vannak, de majd decemberben fog kiderülni, mi valósul meg belőle. Kislányunknak már nagyjából megvan, mit veszünk, és a párom is tudom, mit fog kapni. Ő 2 éves lesz karácsony előtt.
Néhány ötlet: nővérednek deo, parfüm,ékszer, könyv, stb. Kislányunk tavaly karácsonyra járássegítőt kapott, formabedobót, xilofont, pohárkészletet, mamáéktól kiságyra rögzíthető zenélő játékot, fürdőjátékot, kockát kapott. Többiekre nincs ötletem. Ha írnál róluk néhány dolgot, talán tudnánk segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!