Milyen ötlet? Vajon mit reagálna? Elhívhatom így egyből?
Figyelt kérdés
Suliban a kiszemelt lánnyal elég ritkán találkozok és annál is ritkábban beszélgetek, de nagyon szívesen megismerném. Nem ismerjük egymást nagyon, csak pár dolgot tudunk egymásról. Adódott egy nagyon jó lehetőség: ő nagyon korán szokott suliba érkezni. Arra gondoltam, hogy bemegyek csak az osztálytermébe reggel és megmondom neki, hogy most fontosnak találtam, hogy idejöjjek, utána meg beszélgetnék vele. Vagy egyből el is hívhatnám egy sétára?2015. ápr. 8. 19:25
1/1 szusy2 válasza:
Szerintem elhívhatod ha te ilyen bátor vagy! :) Hiszen csak megakarod ismerni de azért ne siesd el! Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!