Az önbizalom megvan, már csak az ötlet kéne?!
Van 1 lány, akit csak látásból ismerek, 7 km-re lakik, de sehol nem találkoztunk még úgy közelebbről. Nagyon kedves, aranyos, illetve bejön a stílusa, na meg szép is. Önbizalommal nincsen gondom, csak nem tudom jó ötlet-e, ha egyből őszinte leszek és megmondom, hogy nem ismerem még közelebbről, de elsőre nagyon szimpatikus volt, illetve kedves és aranyos. Lenne-e kedve meginni egy kávét valahol ? Nem tudom mennyire jönne ez be, de szerintem levágná, hiába köntörfalaznék.
(Megelőzve azokat, akik kép alapján szeretnének dönteni, mert hiába vagy kedves, ha....)
ne a stílusába kössetek már bele,a kérdésére a választ sehol nem látom...
Először nem árt, ha megtudod, van e valakije(persze csak ha van honnan), ha nincs, vagy nem sikerül kideríteni, szerintem vágj bele nyugodtan, lányként mondom, hogy sokszor szimpatikusabb az, ha valaki határozott, és nem nekem kell kitalálni, hogy végül is mit akar.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!