Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az önbizalom megvan, már csak...

Az önbizalom megvan, már csak az ötlet kéne?!

Figyelt kérdés

Van 1 lány, akit csak látásból ismerek, 7 km-re lakik, de sehol nem találkoztunk még úgy közelebbről. Nagyon kedves, aranyos, illetve bejön a stílusa, na meg szép is. Önbizalommal nincsen gondom, csak nem tudom jó ötlet-e, ha egyből őszinte leszek és megmondom, hogy nem ismerem még közelebbről, de elsőre nagyon szimpatikus volt, illetve kedves és aranyos. Lenne-e kedve meginni egy kávét valahol ? Nem tudom mennyire jönne ez be, de szerintem levágná, hiába köntörfalaznék.

(Megelőzve azokat, akik kép alapján szeretnének dönteni, mert hiába vagy kedves, ha....)

[link]

[link]

2015. ápr. 4. 12:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha bejössz neki, akkor elég lesz ennyi, amit te mondtál.
2015. ápr. 4. 12:44
 2/12 anonim ***** válasza:
$wag
2015. ápr. 4. 12:47
 3/12 A kérdező kommentje:
Hát pont nem talált, szeretek stílusosan öltözködni és ennyi. Nem hordok kényelmetlen ruhákat csak mert jól néznek ki, nem tolom le térdemig a gatyámat és a sapkát azért hordom mert hideg van, innentől nincs miről beszélni :)
2015. ápr. 4. 12:49
 4/12 anonim ***** válasza:
50%
és ez milyen stílus?
2015. ápr. 4. 13:04
 5/12 A kérdező kommentje:
Azt hiszem ezt a kérdést este fele kellett volna fölraknom, amikor az ilyen görcsök mint te már alszanak. Sebaj, ha ettől jobban érzed magad édesanyucid is büszke rád.
2015. ápr. 4. 13:08
 6/12 anonim ***** válasza:

ne a stílusába kössetek már bele,a kérdésére a választ sehol nem látom...

Először nem árt, ha megtudod, van e valakije(persze csak ha van honnan), ha nincs, vagy nem sikerül kideríteni, szerintem vágj bele nyugodtan, lányként mondom, hogy sokszor szimpatikusabb az, ha valaki határozott, és nem nekem kell kitalálni, hogy végül is mit akar.. :D

2015. ápr. 4. 13:09
 7/12 A kérdező kommentje:
Nincs és nem is volt senkije, ezért vagyok tanácstalan, hogy mégis hogyan közeledjek felé. Félek, hogy elsőre megijedne :D
2015. ápr. 4. 13:12
 8/12 anonim ***** válasza:
nem hinném, hogy megijedne :D a bizonytalanság rosszabb, hidd el :D
2015. ápr. 4. 13:15
 9/12 anonim ***** válasza:
Hát két féle eshetőség van: Van, akik ettől az egyenes módszertől (hogy nem kertelsz, hanem azonnal megmondod, hogy szimpatikus) megijednek, de vannak olyan lányok is, akiknek imponál. Hát nem tudhatod, hogy ő melyik kategória.
2015. ápr. 4. 13:22
 10/12 A kérdező kommentje:
A kertelést már kiölték belőlem :) Nyilán egy párkapcsolatban kedves és odafigyelő vagyok, de nincs értelme végigcsinálni a kertelést.
2015. ápr. 4. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!