Szerintetek hülyeség vagy jó ötlet?
Én azt mondom, hogy ennél még nagyobb célokat is kitűzhetsz magadnak. Nem kell, hogy világmegváltó céljaid legyenek, de a nagyobb cél nagyobb önbizalmat ad. Fokozatosan közelíted a végcélodat, közben kisebb siker élmények érnek, amik még jobban buzdítanak és több akarat erőt adnak.
Egy plusz tanács: Mindig légy optimista. Inkább szarj bele mások negatív rólad alkotott véleményébe és keresd mindig a jó dolgokat az életben. Mentalitásod és közérzeted kihat környezetedre és ezáltal fognak a jobb emberek közeledni hozzád.
Ne, ne hagyd, csak legyen ez egy szakasza valami nagyobbnak. Lehet az akár valamilyen sport, vagy tánc, lehet akár fizikai, akár elméleti dolog is.
De a legfontosabb, hogy sose add fel a célt, csak mert nehéz eljutni az eredményig, mert az csak vissza veti önbizalmadat.
Spárgázz,kezdj el egy kicsit sportolni!Ezzel endorfin szabadul fel.Törj ki abból,ami voltál,és legyél olyan ember,akinek sikerült kitörnie ebből a világból!
Legyél az,aki én akartam lenni.Legyél TE AZ,aki én akarok máig is lenni! (csak én már értelmét nem látom)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!