Hogyan gyalázzam meg a középiskolai matek füzeteimet?
Ez, így tudom, hogy hülyén hangzik, de ha ti is annyit szenvedtettek volna ezzel, akkor megértenétek.
Egyébként a barátnőim nálam alszanak, tehát valami stílusos, poénos meggyalázásra lenne szükség, nem egy szimpla égetésre.
Mivel a kulcsszavak közé írtad a logaritmust és a kombinatorikát, gyanítom, hogy azt tanultad idén, tehát tizenegyedikes vagy. Ezért inkább azt javaslom, hogy tartsd meg jövőre, mert az érettségihez szükséged lesz rá.
Ha meg nem érettségizel... passz. Kántáljátok körbe a tételeket meg mondjuk a másodfokú egyenletek megoldóképletét, és szertartásosan végezzetek el rajta egy harakirit, vagy nem tudom =D
Egyébként mostanában sokat fantáziálok a matektanárról. Eddig mindig utáltam, de mostanában kezdek vonzódni hozzá.
(Ezt nem tudom miért írtam le.)Nagyon gúnyos stílusa van azt hiszem ez izgat benne.
Arra gondoltam, hogy a banketten adok neki egy üveg bort és hozzá teszem, hogy egyedül nem szabad meginni és, hogy ha társaság kellene a Tanár Úrnak én szívesen, bármikor.
Ez, így erős kezdés lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!