Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan gyalázzam meg a középis...

Hogyan gyalázzam meg a középiskolai matek füzeteimet?

Figyelt kérdés

Ez, így tudom, hogy hülyén hangzik, de ha ti is annyit szenvedtettek volna ezzel, akkor megértenétek.

Egyébként a barátnőim nálam alszanak, tehát valami stílusos, poénos meggyalázásra lenne szükség, nem egy szimpla égetésre.

2013. jún. 16. 22:08
1 2 3
 11/26 Tom Benko ***** válasza:
72%
Szánalmas.
2013. jún. 17. 07:15
 12/26 anonim ***** válasza:
57%
Ne gyalázt meg sehogy. Ne a matekot hibáztasd azért, mert te hülye vagy.
2013. jún. 17. 09:01
 13/26 anonim ***** válasza:
94%

Nahát, hogy mik vannak... Én is matekot tanítok, de valamiért soha nem akarták a volt hallgatóim, hogy "használjam ki őket", pedig az én stílusom is kellően gúnyos tud lenni. :)

Egyébként ha nincs sem családja, sem komoly kapcsolata a tanárodnak, akkor hajrá! (Hallottam olyan példát, hogy középiskola utáni tanár-diák kapcsolatból boldog házasság lett - bár nyilván ez a legritkább eset, és szerintem neked nem is ez a célod.)

Ha viszont nem ez a helyzet, akkor hagyd békén! Vagy te fogsz csalódni (ez a legvalószínűbb), vagy az ő életét teheted tönkre.

2013. jún. 17. 10:17
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Neked is elgurult a gyógyszered...
2013. jún. 17. 12:02
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Apránként, módszeresen érdemes füzetet kínozni.

Először is tedd be a fagyasztóba 5-8 percre, majd vedd ki és hirtelen forró ecetes vízzel le kell önteni. A nedves lapok közé szórj sót, az jól csíp ilyenkor. Ekkor a mikróba tedd be 3 percre 800 Watton. A lényeg ezután jön.

Előmelegített sütőben kell kicsit megpirítani. Ha megszikkadt, azután a lapok sarkait kicsinykét meg kell pörkölni közepes gázlángon, de ne égjen el, csak izzon, úgy jobban szenved! Most szabad téren lefújod kis dezodorral (nem drágával), majd meggyújtod. A hamvakatne hagyd szétrepülni, gyűjtsd össze. Ezeket kihűlés után a WC-n lehúzod.

Tán ez így méltó?

2013. jún. 17. 16:15
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha kikezdenél a tanároddal némi szempillarebegtetés után súgd meg neki, hogyan bántál el a füzetekkel. Ez egyenes út a szívéhez.
2013. jún. 17. 18:32
 17/26 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy ez, így nektek nevetséges. De én rengeteget szenvedtem miatta. képtelen vagyok másra gondolni, csak az jár a fejemben,hogy hány félképpen kerülhetnék a közelébe.

Ne értsetek félre, nem vagyok szerelmes.

A helyzet az, hogy soha senkihez nem vonzódtam még ennyire.Szégyellem, de hozzá tartozik az igazsághoz, hogy már magamhoz értem, mikor rá gondoltam.

Imádom az illatát, mikor megérzem csak arra tudok gondolni, mit tennék vele. Azt akarom, hogy izzadt testtel rám feküdjön és merüljünk el egymásban.És a korkülönbség sem zavar.

2013. jún. 17. 18:53
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
abszolút megértem, égesd el egyszerűen a pic*ába :D
2013. jún. 19. 22:51
 19/26 anonim válasza:
Egyszerűen szo.pd le valahol,ha igy se veszi a lapot hagyd a fancba....:D
2013. jún. 19. 23:05
 20/26 anonim ***** válasza:

Parafagólem! Miattad elmentem ezt a lapot a kedvencek közé, hogy egy év múlva méltón ünnepelhessek.

Persze nem a drágalátos matekkal, kéne is, hogy heti 6 mateknak ez legyen az érdeme!

2013. jún. 19. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!