Szerintetek ez milyen ötlet? Hülyeség vagy nem?
Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm azt mondta, hogy ioncserélt víz helyett rakjak az akváriumomba havat(ami már megolvadt). Azért, mert az nem meszes mert nem a földből jön.. Szerintetek nagy hülyeség? Te raknál bele? Mert, pl. én hülyeségnek tartom ezt. Az akvárium most lesz majd beüzemelve, még nincs benne semmi.2012. dec. 26. 15:28
1/6 Platypus válasza:
Nem hülyeség, de problémás. A levegő sajnos szennyezett és sosem tudhatod biztosra, hogy a hó tiszta-e vagy sem. Egyébként 1-2 NK a keménysége a hólének, mert egy minimális port összeszed a levegőből.
Másrészt az ioncserélt vizek egy része sem jó akváriumba.
2/6 anonim válasza:
Nem hülyeség, de kockázatos. Ugyanis a levegő sajnálatos módon szennyezett, és nem lehet tudni, hogy a hó igazából tiszta-e, vagy sem...
3/6 anonim válasza:
Ugyanaz, mint ha valaki esővizet gyűjt.
Nem mindig van mikor kéne, és mikor van, akkor is koszos.
Túl sok macera van vele, nem éri meg foglalkozni vele.
4/6 A kérdező kommentje:
Ha ez számít, olyan helyen lakunk, ahol jó, ha hetente elmegy 10 kocsi. :D.. Amúgy én is azért mondtam hogy hülyeség mert piszkos is lehet. De amúgy akkor nem jó?
2012. dec. 26. 16:15
5/6 anonim válasza:
Van aki használja, és átszűri rongyokon.
Én még nem használtam, a belváros közepén itt nem tenném :)
6/6 Platypus válasza:
Sajnos a felhőnek nem mondhatod meg, hogy csak tiszta területeken menjen végig. Több száz kilométerről is érkezhet, ki tudja mit hozva magával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!