Mennyire hülye ötlet írni neki, hogy ne haragudjon, hogy kiakadtam és gyorsan leléptem? Rossz napja volt, mondta is és nem akartam vele összeveszni. Szerintetek úgyis írhatom neki, hogy nincs fent?
Figyelt kérdés
veszekedés, tanácstalan, kíváncsiság2015. ápr. 1. 21:24
1/1 To7ka válasza:
Teljesen nyugodtan.
De azt ne felejtsd el, hogy nagyon nem csípjük a hisztis lányokat. Akiknek ilyen kegyetlen hirtelen vannak hangulatváltozásaik. Pláne, ha már előre közli Veled, hogy rossz napja van, erre Te ráteszel egy lapáttal, de már mikor hazaérsz megint aranyos akarsz lenni... Erről nagyon gyorsan szokj le, ezt katasztrofális:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!