Ajándék a családnak?
Figyelt kérdés
Közeledik a Karácsony és itt az ideje ajándékot nézni. A család nagy, mivel szüleim elváltak és nálunk az a szokás, hogy mindenki ajándékoz mindekit. Eddig csak a gyermekeimnek vettem meg az ajándékot. Kell még:férjemnek, anyám és élettársa, apám és élettársa, 5 féltestvér( 3 fiú 18-21), 2 lány 19 és 20évesek, illetve ott a két nagymamám, anyós/após és férjem unokaöccse(8éves). Eddig minden évben az áruházakban fellelhető kozmetikum ajándékcsomagokkal árasztottam el mindenkit, ill parfum, vagy a tesóknak valami jó felső, ilyesmi. Idén nem valami fényes az anyagi helyzetünk, mert két hete kellett hűtőt cserélni, én pedig a korábbi évekkel ellentétben GYEDen vagyok. Idén nem mindegy, hogy 30 000 megy el ajándékozásra, vagy 15 000. Szóval nagyon segítenének bármilyen tippek olyanoktól, akik ügyesen és tudatosan vásárolnak. Mit szoktatok ajándékozni, ill. hol érdemes megvenni? Köszi szépen!2015. nov. 30. 14:03
1/5 anonim válasza:
Hol laksz? Szerintem úgy lenne jó bolt tippeket adni, hogy aki ugyanott lakik, mondaná hol mit látott olcsón. Most ha leírom, hogy Sopronban xy dolog olcsó te meg Kaposváron laksz a 15ezer rá is menne az utazásra:)
2/5 A kérdező kommentje:
Hát ebben teljesen igazad van :)) Budapesten lakunk. A webshopoktól sem zárkózom el, ha van valakinek jó tippje.
2015. nov. 30. 14:14
3/5 anonim válasza:
Süthetnél egy szépen kidíszített süteményt, beletennéd egy befőttesüvegbe, amit szépen kidíszítenél. Ez mindenkinek megfelelő. :)
Ezen túl, szerintem ha mindenkinek egy ötletes dolgot veszel, akkor nem gond, ha nem volt drága ajándék.
Férfiaknak/fiúknak
Feles pohár
Lányoknak/Nőknek
4/5 anonim válasza:
Tescoba nagyon szép dobozos coskik vannak 2ezer ft alatt.
5/5 anonim válasza:
En edesseget nem javaslok, mert egyreszt szemelytelen, masreszt meg karacsonykor minden haztartasban van sutemeny, szaloncukor, szoval minek meg tobb csoki!
Vagy kozos ajandekban gondolkozz csaladonkent pl. tarsasjatek, kartya, ordoglakat, szanko, stb. Vagy mindenkinek valami aprosag pl. 2016-os notesz, persely, konyv, zokni, kesztyu, taska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!