Sogor ajandeeek?
Figyelt kérdés
Sziasztok,igy Karacsonyhoz kozeledve az egesz csaladnak kitalaltam mar az ajandekat,egyedul noverem parjaval kapcsolatban vagyok tanacstalan.Amit rola tudni kell,29eves mernokkent vegzett/dolgozik,es nagyon fiatalos-bohokas fiu.Ti mit adnatok neki ajandekba?2015. nov. 14. 17:01
1/8 anonim válasza:
Én faradnék neki fából vagy gipszből egy helyes,aranyos bohóc figurát.
2/8 anonim válasza:
Mivel foglalkozik szabadidejében hobbiként?
3/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitseget,de sajna 2eve szulinapjara mar ellottuk a bohoc otletet,csak akkoe muanyagbol kapta.. :D
Hat szabadidejeben tobbnyire sportol,mindenfele portot szeret. :)
2015. nov. 14. 17:56
4/8 anonim válasza:
pimpongütönek biztos örülne. nekem is van, soha nem ért még labdát, esetleg rajzolj rá bohócot, vagy bohocmintásat vegyél
5/8 A kérdező kommentje:
Szia!Köszönöm az ötletet,nagyon tetszik...szerintem meg is valósítom.Az egyik oldalára egy nagy bohocot fogok rajzolni,a mások oldalára pedig a nevét fogom ráírni!Nagyon szépen köszönöm,sokat segítettél. :)
2015. nov. 14. 21:36
6/8 anonim válasza:
csak figyelj a festékre , tintára, mert némelyik idővel kifakul. járj utána mivel lehet tartósat rajzolni
7/8 anonim válasza:
ja,... és a háládat az öltözőmbe kérem
8/8 A kérdező kommentje:
Jó,küszönöm:)
Iiij:DDD
2015. nov. 14. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!