A barátnőm könyvmániás és nem tudom milyen ajándéknak örülne karácsonyra ami nem könyv de jellemzi, nincs valami jó ötletetek?
Figyelt kérdés
Szeret még rajzolni is és nagyon okos!! Nem szeretnék könyvet venni neki inkább valami különlegeset de valahogy mégis sugározzon belőle hogy könyv!! ÁÁ nem tudom!!!Ja meg a porcelánt is gyűjti... tavaly képeslapot kapott amibe a legjobb pillanatunk volt benne meg rénszarvasos porcelánt!! Segítsetek Kérlek!!2015. nov. 10. 20:30
1/12 anonim válasza:
Ha olvasós és nem könyvet szeretnél, csinálj neki szép egyedi könyvjelzőt pl. :)
2/12 A kérdező kommentje:
Azta ez nagyon jó ötlet egyből be is ugrott milyen kéne mert így ketten úgymond nagy "művészek" vagyunk és ez nagyon segített az jutott az eszembe hogy egy csak akinek a haja végéből madarak repkednek ki!! meg alapból akartam egy könyves porcelánt :) komolyan hogy szeretheti ennyire a könyveket ... na mindegy ez nagy segítség volt azért még jöhetnek az ötletek még !! várom őket!! :)
2015. nov. 10. 20:58
3/12 anonim válasza:
Vegyél neki egy szép állapotban lévő mechanikus írógépet!
Kiváló dísztárgy, és semmi sem utal jobban az irodalomra.
5/12 Carragher_x válasza:
Vidd el egy egy felolvasóestre vagy bármi olyan eseményre, ami közelebb hozhatja hozzá mondjuk a kedvenc íróját, művét, témáját.
6/12 anonim válasza:
hát ha én szeretném a könyveket,akkor annak örülnék a legjobban.biztos van olyan amit szeretne elolvasni,de nincs meg neki még. tkk kereskedésben elég sok akciós könyv szokott lenni ,de antikváriumban is lehet találni új könyvet amin még a címke is rajta van(ha a pénz miatt nem vennél könyvet)
7/12 anonim válasza:
Én nagyon szeretek olvasni, és a névnapomra a férjemtől egy ilyesmi könyvtartót kaptam a fürdéshez:
Imádom, ha befekszem habfürdőzni egy könyvvel ki se jövök 2 órán át :D
8/12 anonim válasza:
van már könyv állványa?
9/12 anonim válasza:
Esetleg egy kicsi könyves nyaklánc.. pici könyvek lennének a medálok :D
10/12 anonim válasza:
Nagyobb papír-írószer boltokban árulnak könyv alakú karondobozt, amit ki lehet dekorálni, csomagolópapírral, filccel, akármivel. Bele pedig rakatsz édességet vagy bármilyen apró ajándékot. Vagy egy vastag régi könyvből te is tudsz ilyet csinálni, de nagyon sokáig tart kivágni a lapok közepét és összeragasztani a szélét, meg ha nem vagy ügyes, nem is lesz annyira szép a végeredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!