Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit kérjek karácsonyra?

Mit kérjek karácsonyra?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy rengeteg ilyen kérdés van fenn, de ötletem sincs mit kérjek karácsonyra. Mindenféle kütyüm van, úgyhogy azok kilőve. Egyébkét tisztában vagyok vele, hogy a karácsony nem csak az ajándékokról szól, de azért mégis szeretnék valamit!

12/L

2014. dec. 1. 22:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudunk rólad semmit, így nehéz kitalálni.
2014. dec. 1. 23:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hobbid van? Sportolsz? Szeretsz olvasni?

ezekkel kapcsolatban számos lehetőségeid adódnak. Ha van hobbid ahhoz kapcsolatban elég tágak a lehetőségeid szerintem simán kérhetsz rá valamit. Vagy ha esetleg érdekel valami hobbis dolog arra is nyugodtan kérhetnél valamit. Ha sportolsz arra is nyugodtan kérhetsz bármit szinte.

Nekem a barátnőm szertornázik már vagy 12 éve, és ő neki mindenképp tornadressz kell mert nem olyan rég sokat kellett kiselejteznie, én meg veszek neki egy sima rövid ujjast gyakorlásra és egy hosszú ujjú csinosat amit már meg is rendeltem az meg kisebb versenyekre, bemutatókra megy majd. Meg mellé saját magam által készített asztali olvasólámpát kap amit részben felújítok egy 20 éves lámpából, a talpát meg a munkahelyemen lévő fémhulladékból csinálom meg neki amibe kerül a kapcsoló és egy kisebb tolltartót is beletudok varázsolni.

2014. dec. 1. 23:44
 3/7 anonim válasza:
58%

Egy pony-t az mindig minden helyzetben megoldás :D

DE amúgy tényleg segítene ha írnál magadról pár dolgot

2014. dec. 2. 00:09
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Valóban rengeteg ilyen kérdés van, és neked is csak ugyanazokat lehetne írni. Minek szemeteled a fórumot ahelyett, hogy visszaolvasnál?
2014. dec. 2. 07:41
 5/7 anonim válasza:
100%

Ugyan tényleg nem tudok rólad semmit, de azért néhány alapötletet adhatok, hátha akkor rájössz, mit szeretnél kérni.

1. Könyv

Nagyon népszerű karácsonyi ajándék. Persze azt te tudod milyen támájú érdekel.

2. Előfizetés egy újságra/magazinra

Szerintem ez is nagyon jó ötlet.

3. Ruhák

Azokból sosem elég! :D

4. Ékszerek

Igazi lányos ajándék!

5. Mp3/telefon/laptop/táblatép

Attól függ mit szeretnél, és hogy beleférjen a költségkeretbe :)

6. DVD-k

Mondjuk a kedvenc filmjeid.

7. Puzzle/társasjáték/dárc

Szerintem ezeket az egész család értékelné. Nyilván attól függ szeretitek-e az ilyesmit!

8. Berendezések a szobádba

Ha esetleg szeretnéd kicsit átalakítani.

Nos, szerintem ezekből ki lehet indulni! Remélem segítettem!

2014. dec. 2. 10:34
 6/7 anonim válasza:
100%

Hozzád hasonló korú gyermekeim vannak, szóval ismerős a kérdés!

A karácsonyi kívánságlistánál, mindig vedd figyelembe, hogy a szüleid, azaz a család, milyen anyagi helyzetben van! Ha bővelkedtek minden jóban, azaz van pénz ezerrel, akkor bármit kérsz, valószínűleg úgyis megkapod...

Ha viszont nincs sok pénzetek, gyakran látod szüleiden, hogy azon agyalnak, vajon, hogy osszák be azt a kicsit ami van, és éppen hogy csak eléldegéltek,

( elég nagy vagy már, ezt fel tudod mérni gondolom... )

akkor viszont, jobb ha nem kérsz semmit, bízd rájuk, biztosan kapsz majd valamit!

Tudod, egy szülőnek a szíve szakad meg, amikor a gyerek nagyon szeretne valamit, és azt nem tudja neki megvenni, bármennyire is szeretné!, hidd el tudom, hogy így van...

Remélem mindent megkapsz majd amire szüleidnek lehetősége van...

2014. dec. 2. 11:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az ötleteket, rengeteget segítettetek!
2014. dec. 6. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!