Mit kérjek karácsonyra?
Tudom, hogy nem erről szól, meg minden, de már nagyon utálom, hogy anyu és apu 2x-3x megkérdi naponta.
Amúgy nincs nagyon szükségem semmire. A Tablet-tet ajánlotta fel először apu, s ezért eléggé elgondolkoztam rajta. De amúgy hétköznap 5-ig van 3 gépen itthon. 5 után 2, de csak akkor, ha tesómék nincsenek itthon. Mondjuk, amikor hazajönnek, akkor hozzák a Laptopjukat, ezért lehet ha akkor is 2-őt használhatok. Telefon sem kell igazán, igaz elég béna, de akkor se akarnám. Babázni meg ilyeneket nem szeretnék, mert már nem játszok velük. Könyveim vannak, mert 1-2 hónapja rendeltem magamnak egy párat. Ruhákra sincs szükségem. (én már megvettem nekik amit akartam.)
amúgy 13/l
Jó olvasni, hogy még van ilyen fiatal :) Esetleg, játék kategóriában kvízjáték, vagy Puzzle?
Írtad, hogy vannak könyveid... Esetleg valami olyan könyv, amit a tanuláshoz is tudsz használni? Tudod már, minek akarsz tanulni? Esetleg ahhoz könyv? Vagy valami élmény belépő? Kirándulás?
1-es: Nem igazán értem, mit értesz az első mondatod alatt (bocsi), hmm, ez még nem fordult meg a fejemben, köszi :)
2-es: Csak 1x hordtam sminket, valami nagy esemény volt. Nagyon utáltam, szóval nem az én stílusom.
3-as: nem tennék meg, mert volt egy rossz tapasztalatunk, és ezért nem igazán mernek még egyszer adakozni.
- Vidámpark
- Háziállat
- Pc játék/videójáték
- Párna amin van kedvenc idézeted/neved/valami fontos dolog
- Hangszer (ha szeretnél sajátot, vagy meg akarsz tanulni)
- Rajz felszerelés/festőfelszerelés (ha szeretsz, vagy meg akarsz tanulni)
- Fényképezőgépet
- Társasjátékot
- Ékszert (ha szeretsz hordani pl. fülbevalót)
Ennyi jutott eszembe, remélem segítettem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!