Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Milyen könyvet kérjek karácson...

Milyen könyvet kérjek karácsonyra?

Figyelt kérdés
Rengeteg vörös pöttyös könyvet (pl. obszidián. Csitt-csitt, Tökéletes kémia, Időtlen szerelem trilógia stb) olvastam, de szeretnék valami újat kipróbálni. Amiket olvastam már, de nem annyira tetszettek: Verner Gyula könyvei (azok inkább kisebb koromban), és ez a Segítség, YouTube sztár lettem-es sorozat. Amit ezeken kívűl olvastam és tetszett: Büszkeség és Balitélet, Csillagainkban a Hiba, Ha Maradnék, Harry Potter, Éhezők viadala trilógia. Van valami ötletetek, hogy milyen könyvet kérjek karácsonyra ezek alapján? Köszönöm:) 13/L ja, meg a Szent Johanna Gimit is olvastam, de az annyira nem tetszett.

2014. nov. 15. 00:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg kérhetnél a változatosság kedvéért egy olyan könyvet is, amiből tanulhatsz. Mármint úgy értem: ha van valamiféle érdeklődési köröd, hobbi, vagy komolyabb irány, ebből a témából kérhetnél könyvet. Csak egy ötlet volt...
2014. nov. 15. 02:24
 2/7 anonim válasza:
Fejős Éva könyvek :)
2014. nov. 15. 12:00
 3/7 anonim válasza:

Szia!

Ha még nem olvastad, akkor: Kemese Fanni- A napszemű Pippa Kenn, vagy vannak még jó könyvei John Green-nek (aki a CSillagainkban a Hibát írta), illetve Rebecca Donovan- Elakadó Lélegzet, vagy Jojo MOyes- Mielőtt megismertelek (ez egy kicsit komolyabb , szerelmes könyv). Én még nem olvastam, de ajánlották- Stephanie Perkins- Anna és a francia csók, Heidi McLanghin- Örökké a csajom

Remélem tudtam segíteni.:)

2014. nov. 15. 13:12
 4/7 Lipton18 válasza:

Szia!

Itt van pár olyan könyv, amit én szeretek: Joanne Fluke- Hannah Swensen (krimi), M.C. Beaton- Agatha Raisin könyvek(krimi), Harcosok Törzse konyvsorozat(ez vadon élő macskákról szól, de jó könyvek), Vágtázó Fantom sorozat Terry Farleytől(lovas). Sherlock Holmes könyvek(krimi) éés egyelőre ennyi jutott eszembe, nézz utánuk, ha gondolod, hátha v.melyik megtetszik!:) Ja, még valami: Az első válaszolóval egyetértek, kérhetsz olyan könyvet is, ami nem regény, hanem például ismeretterjesztő!

2014. nov. 15. 15:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Olyan konyv ami tanit is?? Pl. Stephen Hawkingtol Az ido rovid tortenete? Nagyon erdekes! Vagy esetleg a Battle Royal? Olyan mint a THG elvileg. En meg nem olvastam de ezt mondjak. Darren Shan konyvek? Azok is nagyon jok. Bocsesz az ekezetekert es az esetleges hibakert. 12/L
2014. nov. 17. 19:27
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek:)
2014. nov. 18. 16:16
 7/7 anonim válasza:

szia :)

Leiner Laura: Bábel

Szántai Zita: Hűvösvögyi Gimnázium B épület 1.- Vivi és a Rómeók

2014. dec. 11. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!