Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » SOS! Átvert egy cég és nincs...

SOS! Átvert egy cég és nincs ajándékom anyámnak és apámnak! Ötletek?

Figyelt kérdés
Ma felhívtak hogy mégsem jön meg és nincs ajándékom! valami ötlet??? 14/F

2014. dec. 23. 21:12
 1/10 anonim válasza:
74%
Holnap délelőtt még nyitva lesznek a boltok :)
2014. dec. 23. 21:15
 2/10 A kérdező kommentje:
A környéken nincs olyan sok bolt :D
2014. dec. 23. 21:16
 3/10 anonim ***** válasza:
91%

14 éves vagy. Ilyenkor még a saját kezűleg készített dolgok a legértékesebbek.

Csinálj kincses dobozt mindkettőjüknek. Ragassz valami szép nyomtatott képeket a dobozok oldalára. Az is szép lenne anyudnak ha családi fotókat nyomtatnál ki és ragasztanád vele körbe a kincsesdobozát.

2014. dec. 23. 21:17
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyik kollégám is így járt. Én azt mondtam neki, hogy nyomtassa ki a képet az ajándékról és mondja meg, hogy megrendelte, de nem érkezett meg karácsonyra.

Tudom, hogy ez kicsit olyan "adtam is meg nem is", de több mint a semmi.

2014. dec. 23. 21:20
 5/10 anonim ***** válasza:
87%
Átba.zott? Talán csak egy kicsit késik. Én sem adok nekik semmit, de megmondom már tervezés alatt van, csak egyeztetni kell velük, mertegy program lesz. De te egyszerűen mond azt, hogy annak ellenére, hogy ide kellett volna érnie nem jött meg és valószínű, hogy csak az ünnepek után kapják meg. Vegyél nekik valami apróságot a fa alá, hogy valami azért legyen... :D Aztán majd megkapják. Ennyi!
2014. dec. 23. 21:28
 6/10 anonim ***** válasza:
78%

Készíts videót családi képekből!

Esetleg vehetsz bort, pezsgőt, fürdősót, tusfürdőt, stb.

2014. dec. 23. 21:29
 7/10 anonim ***** válasza:
25%

Talán nem ezelőtt pár napja kellett volna megrendelni a termékeket,hanem időben! És akkor ha időben megrendeled,mondjuk ezelőtt két hete,akkor most megérkezett volna normális időre.

Nem a cég cseszett át,te gondolkodhattál volna előbb!

2014. dec. 23. 22:10
 8/10 anonim ***** válasza:
53%
4-es válaszoló vagyok és 7-es válaszolónak üzenem, hogy nem biztos, hogy a kérdező későn rendelte meg az ajándékokat. Az általam említett történetben is a kollégám november közepén, kb 6 hete rendelte meg az ajándékokat, a cég hetekig hitegette, hogy ide-oda-amoda rendelték, nemsokára raktáron lesz, már csak innen oda kell szállítani, holnap jöhet érte, mégsem, majd holnap, majd holnap stb, mire 1 hete kinyögték, hogy a termék megérkezett, de a hozzátartózó reklámújságból hiány van és anélkül nem adhatják ki a terméket. Rohadt nagy görénység és mivel nem egy mindennapi termék, nem is lehet akárhol kapni, kb sehonnan nem tudja már beszerezni, ezért kénytelen egy rohadt újságra várni és emiatt nem tud kézzelfoghatót adni karácsonyra.
2014. dec. 23. 22:25
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

8-as!

Talán megbízható webáruházból kellett volna rendelni,nem no-name oldalról!

2014. dec. 23. 22:39
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem noname oldal volt, éppen ezért felháborító.

Az én ajándékomat pl noname oldalról rendelték és egy nap alatt megérkezett, úgyhogy nem hiszem, hogy ez mérvadó lenne. Senki nem tehet róla ha szemét és sunyi a cég és ahelyett, hogy fölvállalná, hogy elb.szta, hogy még legyen időd újat keresni, inkább hülyére vesz és hiteget. Ilyen van, hisz emberek vagyunk...

2014. dec. 23. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!