Mennyit költöttetek az idei ünnepekre?
mindent beleértve, ajándékok, ételek, alapanyagok, díszek...
én most számoltam, 90.000.- lett a vége, igaz 25 emberre főzök és 3 kisgyerek van, de akkor is nagyon sokallom :(
nálatok mennyi lesz a vége?
3 kicsi gyermek van nekik az ajándékok összesen: 19.000Ft-ba kerültek!
A férjemé: 17.000Ft-ba
Anyóséké: 2500Ft-ba (apróság)
Anyukámé: 5.000Ft-ba
Apukámé: 2500Ft-ba
Enyém: 14.000Ft-ba
Bevásárlás: 40.000Ft Teszkó
20.000 penny
Sütik: 6.000Ft
Sokallom én is!
Fát nem veszünk.Egy nagyon szép műfenyőnk van,öt éve ezt használjuk,a díszeket is akkor vettük,így erre nem kell költeni.De ha nem sajnálnám erre a pénzt,akkor se vennék igazi fenyőt.Nekem ne mondja senki,hogy erre ültetik ezeket a fákat,akkor is ki kell vágni azért,hogy egy hétig a lakásban legyen.Visszatérve az anyagiakra.
Három csomag bonbonetti szaloncukrot vettem,azt volt 2700,meg egy csomag habkarikát,arra nem emlékszem
Ajándék:Fiamnak (öt éves) lego 15.000
mi a férjemmel nem vettünk külön,számítógépet fejlesztettünk,az volt 30.000
csináltam egy tiramisut,az volt 1500
vettem üdítőt,az egy ezres volt
a Szüleimnél leszünk Szenteste.Ott az a szokás,hogy nem vesz mindenki mindenkinek,hanem az én fiam és a Tesóm kisfia kap 5-6 ezer értékben,a felnőttek meg 2-3 ezer értékben,aztán szétosztjuk a költségeket.Itt 11 ezer volt a részünk.A kaját a szüleim állják,én csak az üdítőt viszem meg a tiramisut
A férjem nagyszüleinek és szüleinek az ajándéka összesen 8 ezer volt,a Sógornőm két Kisfiának az ajándékai 10 ezer.A felnőttek nem kapnak.
Kajára Karácsony első és másnapján sem költök,egyik nap a Dédszülőkhöz,másnap Anyósomékhoz megyünk
tehát összesen olyan 80.000.
Ajándék gyerekeknek:100.000
férjemnek:40.000
rokonoknak:20.000
Étel:40.000
Utazást,az italokat meg a holnapi éttermet még nem is számoltam bele,ezt leszámítva kb. 200.000
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!