Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » 200ft-ért ajándék karácsonyra?...

200ft-ért ajándék karácsonyra? Gáz?

Figyelt kérdés

szóval nagyon megromlott a szüleimmel a viszonyom, ami szerintem az ő hibájuk, ellenzik a kapcsolatom, pórázon akarnak tartani.stb de ebbe ne menjünk bele nem ez a lényeg.

arra gondoltam, hogy valamit csak adni kéne nekik a fa alá. 250ért van kis képkeret, abba raknék róluk képet és odaadnám.

gáz hogy csak ennyit szánok rájuk?

heti 500at kapok most tőlük, de volt hogy hónapokig semmit.

nyílván nyáron dolgoztam, de érettségi évében nem tervezem.

19l

2014. dec. 14. 07:49
 1/6 A kérdező kommentje:

minden kérdésre érkezett választ felpontozok.

aki csak kötekedni akar tartsa meg .köszi

2014. dec. 14. 07:50
 2/6 A kérdező kommentje:
nem buktam, csak nyelvis vagyok.mielőtt valaki belekötne
2014. dec. 14. 07:50
 3/6 anonim ***** válasza:
68%

Nem is az értéke miatt, de nekem olyan fura, olyan ötlettelen.

Akkor már miért nem magadról raksz bele képet, vagy közös családi képet.

2014. dec. 14. 07:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az ajándék nem pénzben mérendö érték. Ha ennyit tudsz rá szánni, akkor ennyit adj, de azt legalább jó szívvel.

A szüleid helyében örülnék ennek az ajándéknak, de ne csak róluk, hanem amgadról is tegyél bele képet.

2014. dec. 14. 07:54
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Elég. De ne azért adj annyiért mert össze vagytok veszve... Mi felnőttek egymásnak 100-200ft.-ért veszünk jelképes valamit, és inkább a 10 gyerekre költjük. Ha szeretettel adod, mindegy mennyi és mi az. Add szeretettel! Aztán beszéljétek meg a kapcsolatotokat. Tudod a szülők ha rosszat is tesznek, jót akarnak. :)
2014. dec. 14. 07:58
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Pont azt írtam volna, mint az ötös! Boldog karácsonyt kívánok Nektek!
2014. dec. 14. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!