Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ti mivel ajándékozzátok meg...

Ti mivel ajándékozzátok meg szeretteiteket Karácsonykor?

Figyelt kérdés
2014. dec. 13. 17:16
1 2 3
 21/26 anonim válasza:

nem szeretem tulzasbavinni az ilyeneket, mindig sajat kezuleg keszitek valamit

mindenkinek egy karacsonyi kepeslapot keszitek sajat kezuleg amire rakok masnit kifestem rajzolok ra stb..ezek mellett:

edesanyamnak fotoalbum a kozos emlekeinkrol

edesapamnak szinten egy fotoalbum a kozos emlekeinkrol

noveremnek sajat kezuleg fulbevalo

batyaimnak; sajat kezuleg mintazptt bogre amit en tervezek meg

nagymamamnak egy szep gyertyat keszitek.

13/L

2014. dec. 14. 10:32
 22/26 anonim ***** válasza:
Ez aranyos ... 13 évesen én is így voltam még ,aztán már más a helyzet felnőttkorban .
2014. dec. 14. 10:49
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Én egy "pótolhatatlan" ajándékkal készülök Anyának+Nagyiéknak. Legelső számítógépünket 2005-ben vettük, és azt használtuk. Azóta a gép sajnos tönkrement, de a merevlemezt megtartottuk. A merevlemez tele van régi fényképekkel amelyek aranyat érnek. Gondoltam lementem róla a képeket, de nem tudtam, technikai okok miatt (a mostani gép nem ismerte fel a régit mert túl régi...) Mivel infós szakközépbe járok, így gondoltam, az iskolában biztosan segítenek majd, és jól gondoltam. Beszéltem az egyik tanárral, aki belement. Gyakorlati órán úgyis gépeket szerelünk, úgyhogy nem volt gond. Passzolt egy 10 éves de még működő gépet, hogy intézzem. Én és az egyik csoporttársam segítségével leszedtük róla a képeket és átraktuk egy pendrive-ra... Ez lesz az ajándéka anyának. Anya mondogatja, hogy jó lenne neki egy pendrive veszek neki egy 2/4GB-ost+egy sálat+ a képek.

Örülni fog neki....

Nagyiék ugyanúgy a képeket kapják meg...

2014. dec. 14. 11:02
 24/26 anonim ***** válasza:
Hú, utolsó, ez tökjó ajándék lesz! Biztos örülni fognak neki.
2014. dec. 14. 18:25
 25/26 anonim ***** válasza:

Hát biztosan fognak neki...

Anya régen mondogatta, hogy le kellene menteni róla a képeket de nem került rá sor...

2014. dec. 14. 19:46
 26/26 csabi58 válasza:
Jelképes filléres ajándékkal! Nincs miből komoly ajándékot venni!Tán nem is várják el!
2014. dec. 16. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!